Produk anu nyayogikeun kabutuhan kaséhatan masarakat.Numutkeun WHO, produk ieu kedah sayogi "saban waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu pas, kalayan kualitas anu dijamin sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampuh individu sareng masarakat".

chiller cai tiis

  • Cooling Cai Chiller borongan

    Cooling Cai Chiller borongan

    bubuka:

    Cooling Cai Chillers ngabagi kana tipe hawa tiis jeung tipe cai tiis umumna.

    Cai Cooled Chillers ngagunakeun cai ti munara cooling éksternal pikeun miceun panas ngaliwatan condenser nu.Ilahar dipaké dina aplikasi industri badag, kaasup manufaktur sarta ngolah dahareun.
    Air Cooled Chillers ngagunakeun hawa ambient pikeun miceun panas, sarta panas ieu discharged ti sirkuit refrigeration ngaliwatan condenser nu.Bisa dipaké dina sagala rupa aplikasi industri, kaasup médis, brewery, laboratorium, suntik molding, jsb;