Produk anu nyayogikeun kabutuhan kaséhatan masarakat.Numutkeun WHO, produk ieu kedah sayogi "saban waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu pas, kalayan kualitas anu dijamin sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampuh individu sareng masarakat".

VPSA Oksigén generator

  • VPSA Oksigén generator

    VPSA Oksigén generator

    VPSA Oksigén generator

    VPSA Oksigén Generator utamana dipaké dina produksi oksigén, sarta diwangun ku blower, pompa vakum, cooler, sistem adsorption, tank panyangga oksigén jeung sistem kontrol.Ieu nujul kana adsorption selektif nitrogén, karbon dioksida, cai jeung najis séjén tina hawa jeung molekul husus VPSA, sarta tabung molekular ieu desorbed mun meunang oksigén purity tinggi circularly handapeun vakum.