Produk anu nyayogikeun kabutuhan kaséhatan masarakat.Numutkeun WHO, produk ieu kedah sayogi "saban waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu pas, kalayan kualitas anu dijamin sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampuh individu sareng masarakat".

Screw Air Compressor

  • Kompresor hawa ngaropéa

    Kompresor hawa ngaropéa

    bubuka:

    Kompresor hawa mangrupikeun jinis alat anu ngahasilkeun tekanan kalayan hawa salaku sedeng, sareng mangrupikeun alat inti sistem pneumatik.Compressor hawa ngarobah énergi mékanis aslina kana énergi tekanan gas, sarta nyadiakeun sumber kakuatan pikeun alat pneumatic.Henteu ngan loba dipaké, ogé mangrupa parabot penting tur penting dina sagala rupa widang.The screw compressor hawa kami disebutkeun biasana nujul kana kembar-screw compressor.Sapasang rotors hélik saling meshing disusun paralel dina mesin utama compressor nu.Luar bunderan pitch (katempo tina bagian cross), urang disebut rotor kalawan huntu gilig salaku rotor jalu atawa screw jalu, sarta di jero bunderan pitch (ditempo tina cross sectional), rotor jeung huntu kerung disebut rotor bikang atawa bikang. screw.