. Cina Karét Ban PSA Nitrogén Generating Plant Pabrik jeung Pabrik |Binuo

Karét Ban PSA Nitrogén Generating Plant

Katerangan pondok:

Prosés PSA Nitrogen Generator Plant

Ranjang adsorption pabrik generator nitrogén PSA kudu ngandung sahenteuna dua hambalan: adsorption (dina tekanan luhur) jeung desorption (dina tekanan handap) jeung operasi périodik ngulang.Lamun ngan aya hiji ranjang adsorption, produksi nitrogén téh intermittent.Dina raraga terus ménta produk nitrogén, dua ranjang adsorption biasana disetél dina tutuwuhan nitrogén generator, sarta sababaraha léngkah bantu perlu diatur kayaning tekanan sarua jeung flushing nitrogén pikeun ngahemat énergi, ngurangan konsumsi tur beroperasi stably.

Unggal ranjang adsorption umumna ngaliwatan léngkah tina adsorption, release tekanan maju, reactivation, flushing, ngagantian, tekanan sarua jeung naékna tekanan, sarta operasi diulang périodik.


Rincian produk

Tag produk

Prosés PSA Nitrogen Generator Plant

Ranjang adsorption pabrik generator nitrogén PSA kudu ngandung sahenteuna dua hambalan: adsorption (dina tekanan luhur) jeung desorption (dina tekanan handap) jeung operasi périodik ngulang.Lamun ngan aya hiji ranjang adsorption, produksi nitrogén téh intermittent.Dina raraga terus ménta produk nitrogén, dua ranjang adsorption biasana disetél dina tutuwuhan nitrogén generator, sarta sababaraha léngkah bantu perlu diatur kayaning tekanan sarua jeung flushing nitrogén pikeun ngahemat énergi, ngurangan konsumsi tur beroperasi stably.
Unggal ranjang adsorption umumna ngaliwatan léngkah tina adsorption, release tekanan maju, reactivation, flushing, ngagantian, tekanan sarua jeung naékna tekanan, sarta operasi diulang périodik.

Ranjang Adsorpsi Léngkah Operasi
A Adsorpsi Leupaskeun Purging Tekanan Equalization
B Purging Tekanan Equalization Adsorpsi Leupaskeun

Dina waktu nu sarua, unggal ranjang adsorption aya dina hambalan operasi béda.The switching timing nyandak sababaraha ranjang adsorption pikeun beroperasi babarengan jeung stagger silih dina hambalan waktos sareng kontrol komputer, ku kituna tekanan ayun adsorption (PSA) tutuwuhan generator nitrogén bisa beroperasi mulus tur terus ménta nitrogén produk.

Aliran Prosés Téhnologi PSA

Aplikasi PSA Nitrogen Generating Plant pikeun Ban Karét

Vulkanisasi Nitrogén
Vulkanisasi nitrogén nujul kana pamakéan nitrogén-tekanan low (0.4-0.5MPa) pikeun ban shaping.Dina prosés vulkanisasi positip ban, médium ngeusian dina kapsul nyaéta campuran uap tekanan tinggi sareng nitrogén tekanan tinggi (2.5MPa), sareng uap tekanan rendah dianggo pikeun vulkanisasi dina suhu éksternal. ranté kawas sub struktur karét alam dirobah jadi struktur jaringan ku ngagunakeun suhu luhur, Samentara éta, lapisan lapisan sabuk raket digabungkeun pikeun ngabentuk pola dina tapak.
Dina tés, indéks kinerja ban sapertos mileage, durability, uniformity sareng kapasitas puncture, vulkanisasi nitrogén langkung luhur tibatan vulkanisasi cai superheated tradisional.Vulkanisasi nitrogén solves kaayaan gawé saméméhna, nu hese ngaluyukeun tekanan sarta suhu uap jeung cai superheated.Nyederhanakeun sareng nyaimbangkeun prosés vulkanisasi, sacara signifikan ngirangan fenomena kakurangan karét, delaminasi sareng gelembung dina vulkanisasi ban, sareng biaya konfigurasi sareng operasi.
Khususna, nitrogén kemurnian tinggi ngaleungitkeun vulkanisasi awal kapsul anu divulkanisasi, sareng ningkatkeun umur rata-rata kapsul ku 10%.

Nitrogén ngeusian Ban
Nitrogén nyaéta gas inert anu nyegah oksidasi pasisian sareng ban.Laju penetrasi nitrogén kana témbok ban ngan ukur 1/6 tina oksigén.Ku alatan éta, ban ngeusian nitrogén gaduh kamampuan ingetan tekanan ban anu kuat, éta hartosna henteu kedah ngeusian hawa sering sareng ngirangan gesekan pikeun ngahémat minyak.Dibandingkeun sareng ban ngeusian hawa, éta bakal nyaimbangkeun tekanan ban pikeun ngirangan kamungkinan burst ban sareng ningkatkeun kasalametan nyetir gancang.Dina rohangan jero ban ngeusi hawa biasa, eusi oksigén jeung cai kacida luhurna.Oksigén saeutik demi saeutik tembus kana témbok ban tina rongga batin.Ku alatan éta, molekul oksigén meta jeung molekul unsaturated karét sarta ngabalukarkeun sepuh karét nepi ka scrapping.Tapi dina ban ngeusian nitrogén, konsentrasi nitrogén sahenteuna 95%, anu ngajagaan karét tina sepuh sareng manjangkeun umur jasa ban langkung saé.
Kusabab tekanan ban tina ban ngeusian nitrogén tiasa tetep stabil kanggo waktos anu lami, deformasi ban anu teu normal sareng konsumsi bahan bakar mobil dikirangan.

Parameter Téknis Utama

Laju Aliran Nitrogén 3 ~ 3000Nm3/jam
Nitrogén Purity 95 ~ 99,999%
Tekanan Nitrogén 0.1~ 0,8 MPa(Bisa diatur)
Titik embun-embunan -60℃ ~-45

Modél Identifiers tina separation mémbran nitrogén generator.

Spésifikasi Kaluaran(Nm³ / h) Konsumsi Gas Éféktif (Nm³/ mnt) Inlet DN(mm) Outlet DN(mm)
BNN99.9-20 20 1.38 25 15
BNN99.9-30 30 2.08 32 20
BNN99.9-40 40 2.77 40 20
BNN99.9-50 50 3.47 40 20
BNN99.9-60 60 4.16 40 20
BNN99.9-70 70 4.85 50 20
BNN99.9-80 80 5.53 50 20
BNN99.9-100 100 6.91 50 25
BNN99.9-120 120 8.30 50 25
BNN99.9-150 150 10.37 50 32
BNN99.9-180 180 12.44 65 32
BNN99.9-200 200 13.83 65 32
BNN99.9-250 250 17.28 65 40
BNN99.9-300 300 20.74 80 40
BNN99.99-20 20 1.84 32 15
BNN99.99-30 30 2.76 40 20
BNN99.99-40 40 3.68 40 20
BNN99.99-50 50 4.60 40 20
BNN99.99-60 60 5.52 50 20
BNN99.99-70 70 6.44 50 20
BNN99.99-80 80 7.36 50 25
BNN99.99-100 100 9.20 50 25
BNN99.99-120 120 11.04 65 25
BNN99.99-150 150 13.80 65 32
BNN99.99-180 180 16.56 65 32
BNN99.99-200 200 18.40 65 32
BNN99.99-250 250 23.00 80 40
BNN99.99-300 300 27.60 80 40

Catetan:
Numutkeun sarat konsumén (aliran nitrogén / purity / tekanan, lingkungan, kagunaan utama jeung sarat husus), Binuo Mékanika bakal ngaropéa pikeun produk non-standar.

Angkutan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami