Produk anu nyayogikeun kabutuhan kaséhatan masarakat.Numutkeun WHO, produk ieu kedah sayogi "saban waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu pas, kalayan kualitas anu dijamin sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampuh individu sareng masarakat".

PSA Oksigén Generator

  • Kaca PSA Oksigén Generator Plant

    Kaca PSA Oksigén Generator Plant

    Komposisi PSA Oksigén Generator Plant

    Purifikasi hawa dikomprés Siapkeun

    Hawa dikomprés ku compressor hawa sarta ngalir kana set purifikasi, sarta lolobana minyak, cai jeung lebu anu dipiceun ku filter pipa, lajeng salajengna dihapus ku dryer freeze jeung filter rupa, tungtungna, filter ultra rupa bakal mawa on. purifikasi jero.Numutkeun kaayaan kerja sistem, sakumpulan degreaser hawa dikomprés dirancang khusus pikeun nyegah kamungkinan penetrasi minyak renik sareng nyayogikeun panyalindungan anu cekap pikeun tabung molekular.Desain rigorous set purifikasi hawa mastikeun hirup jasa tina tabung molekular.Hawa bersih anu dimurnikeun tiasa dianggo pikeun hawa alat.

  • Farmasi PSA Oksigén Generator Plant

    Farmasi PSA Oksigén Generator Plant

    Prosés PSA Oksigén Generator Plant

    Numutkeun prinsip adsorption pressurized, depressurization na desorption, pabrik PSA oksigén generator mangrupa alat otomatis anu ngagunakeun tabung molekular zeolit ​​salaku adsorbent mun adsorb sarta ngaleupaskeun oksigén tina hawa.Ayakan molekular zeolit ​​nyaéta adsorbent granular bodas buleud kalayan micropores dina beungeut cai jeung di jero.Karakteristik micropores ngamungkinkeun pikeun nyieun separation kinétik O2 jeung N2.Diaméter kinétik dua gas rada béda.Molekul N2 gaduh laju difusi anu langkung gancang dina mikropori tina ayakan molekular zeolit, sareng molekul O2 gaduh laju difusi anu langkung laun.Difusi cai sareng CO2 dina hawa anu dikomprés sami sareng nitrogén.Tungtungna, molekul oksigén anu enriched ti munara adsorption.

  • Metalurgi PSA Oksigén Generator Plant

    Metalurgi PSA Oksigén Generator Plant

    Prinsip PSA Oksigén Generator Plant

    Aya 21% oksigén dina hawa.Prinsip pabrik generator oksigén PSA nyaéta nimba oksigén kana konsentrasi luhur tina hawa ku cara fisik.Ku alatan éta, oksigén produk moal doped kalawan zat ngabahayakeun lianna, sarta kualitas oksigén gumantung kana kualitas hawa sarta hadé ti hawa.

    Parameter utama pabrik generator oksigén PSA nyaéta: konsumsi kakuatan sareng produksi oksigén, sareng produksi oksigén biasana dibayangkeun ku aliran sareng konsentrasi oksigén kaluaran.Salaku tambahan, parameter penting ogé kalebet: tekanan kerja pabrik generator oksigén PSA sareng tekanan port kaluaran oksigén.

  • Papermaking PSA Oksigén Generator Plant

    Papermaking PSA Oksigén Generator Plant

    Bubuka PSA Oksigén Generator Plant

    Generator oksigén mangrupikeun alat anu ngagunakeun hawa salaku bahan baku pikeun ngahasilkeun oksigén, sareng konsentrasi oksigén tiasa ngahontal 95%, anu tiasa ngagentos oksigén botol.Prinsip pabrik generator oksigén industri ngagunakeun téknologi PSA.Dumasar kana titik kondensasi anu béda tina sababaraha komponén dina hawa, niiskeun hawa kalayan kapadetan luhur pikeun misahkeun gas sareng cair, teras distilasi pikeun kéngingkeun oksigén.Parabot separation hawa badag umumna dirancang pikeun jadi luhur, ku kituna oksigén, nitrogén jeung gas lianna bisa pinuh ngaganti hawa jeung menerkeun dina prosés climbing jeung ragrag.Sakabeh sistem diwangun ku assembly purifikasi hawa dikomprés, tank gudang hawa, oksigén jeung alat separation nitrogén jeung tank panyangga oksigén.