Produk anu nyayogikeun kabutuhan kaséhatan masarakat.Numutkeun WHO, produk ieu kedah sayogi "saban waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu pas, kalayan kualitas anu dijamin sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampuh individu sareng masarakat".

PSA nitrogén generator

  • Laser motong PSA Nitrogén Generator Plant

    Laser motong PSA Nitrogén Generator Plant

    Prinsip PSA Téhnologi

    Téknologi PSA mangrupikeun prosés pikeun ngamurnikeun campuran gas.Dumasar kana adsorpsi fisik molekul gas sareng adsorbent, prosésna mangrupikeun kerja anu malik antara dua kaayaan tekanan.

    Numutkeun prinsip yén komponén impurity tina campuran gas boga kapasitas adsorption badag dina tekanan tinggi jeung kapasitas adsorption leutik dina tekanan low.Husus, hidrogén boga kapasitas adsorption kirang naha tekanan tinggi atawa low.Dina raraga neangan purity produk tinggi, tekanan parsial impurity bisa ngaronjat nepi adsorb saloba mungkin dina pressure.Desorption tinggi atawa regenerasi adsorbent dina tekenan low, pangotor bisa adsorbed deui dina siklus salajengna ngaliwatan ku ngaleutikan jumlah residual. tina najis dina adsorbent.

  • Pangolahan Dahareun PSA Nitrogén Generator Plant

    Pangolahan Dahareun PSA Nitrogén Generator Plant

    Bubuka PSA Téhnologi

    PSA Téhnologi mangrupakeun tipe anyar tina adsorption gas sarta téhnologi separation.Éta parantos narik perhatian sareng bersaing di industri dunya pikeun pamekaran sareng panalungtikan nalika kaluar.

    PSA Téhnologi dipaké kana produksi industrial di 1960s.Sareng dina taun 1980-an, téknologi PSA nampi terobosan dina aplikasi industri pikeun janten téknologi adsorpsi sareng pamisahan gas anu paling populér di unit dunya ayeuna.

    téhnologi PSA utamana dipaké dina separation oksigén & nitrogén, drying hawa, purifikasi hawa jeung purifikasi hidrogén.Di antarana, separation oksigén & nitrogén nyaéta pikeun meunangkeun nitrogén atawa oksigén ngaliwatan kombinasi ayakan molekular karbon jeung adsorption tekanan ayun.

  • Kimia PSA Nitrogén Generating Plant

    Kimia PSA Nitrogén Generating Plant

    Keunggulan PSA Nitrogen Generator Plant

    1.Dina sistem hawa dikomprés, posisi tina adsorber karbon diaktipkeun jeung tanki panyangga hawa anu pinuh dianggap, kituna, éta ensures suplai tekanan sumber gas stabil pikeun pabrik PSA nitrogén generator sarta prolongs umur jasa karbon diaktipkeun.Hawa atah dicokot tina alam, sarta nitrogén bisa dihasilkeun ngan ku nyadiakeun hawa dikomprés sarta catu daya.

    2.The tank prosés nitrogén tina generator nitrogén PSA bisa nyieun tekanan outlet nitrogén umum leuwih stabil, sarta purity nitrogén ngan kapangaruhan ku volume knalpot nitrogén anu gampang pikeun ngaluyukeun.Kamurnian nitrogén umum disaluyukeun sacara wenang antara 95% - 99,99%.Nitrogén purity luhur bisa disaluyukeun wenang antara 99% - 99,999%.

  • Biological Pharmaceutical PSA Nitrogén Generating Plant

    Biological Pharmaceutical PSA Nitrogén Generating Plant

    Prinsip PSA Nitrogen Generator Plant

    Komponén utama nyaéta nitrogén sareng oksigén dina hawa.Pilih adsorbents kalawan selektivitas adsorption béda pikeun nitrogén jeung oksigén jeung desain prosés luyu pikeun ngahasilkeun nitrogén ku nitrogén jeung oksigén misah.

    Nitrogén sareng oksigén gaduh momen quadrupole, sareng momen quadrupole nitrogén langkung ageung tibatan oksigén.Ku alatan éta, kapasitas adsorption oksigén dina tabung molekular karbon jauh leuwih kuat batan nitrogén dina tekanan nu tangtu (gaya kuat antara oksigén jeung ion permukaan tabung molekular).

  • Éléktronik PSA Nitrogén Generating Plant

    Éléktronik PSA Nitrogén Generating Plant

    Bubuka PSA Nitrogen Generator Plant

    PSA Nitrogen Generator Plant mangrupikeun alat téknologi tinggi anyar pikeun pamisahan hawa.It uses hawa dikomprés salaku bahan baku sarta tabung molekular karbon salaku adsorbent pikeun ngahasilkeun nitrogén ku prosés adsorption tekanan ayun.

    Dina suhu normal sarta tekanan, nurutkeun bédana kapasitas adsorption dina beungeut tabung molekular karbon jeung bédana ongkos difusi dina tabung molekular karbon béda antara oksigén jeung nitrogén, éta bisa ngahontal prosés adsorption pressurized na desorption vakum. pikeun ngalengkepan separation oksigén jeung nitrogén sarta ménta nitrogén purity diperlukeun ngaliwatan controller programmable ngadalikeun klep pneumatic.

    Ku jalan kitu, purity jeung produksi gas nitrogén bisa disaluyukeun nuturkeun sarat customer.

  • Karét Ban PSA Nitrogén Generating Plant

    Karét Ban PSA Nitrogén Generating Plant

    Prosés PSA Nitrogen Generator Plant

    Ranjang adsorption pabrik generator nitrogén PSA kudu ngandung sahenteuna dua hambalan: adsorption (dina tekanan luhur) jeung desorption (dina tekanan handap) jeung operasi périodik ngulang.Lamun ngan aya hiji ranjang adsorption, produksi nitrogén téh intermittent.Dina raraga terus ménta produk nitrogén, dua ranjang adsorption biasana disetél dina tutuwuhan nitrogén generator, sarta sababaraha léngkah bantu perlu diatur kayaning tekanan sarua jeung flushing nitrogén pikeun ngahemat énergi, ngurangan konsumsi tur beroperasi stably.

    Unggal ranjang adsorption umumna ngaliwatan léngkah tina adsorption, release tekanan maju, reactivation, flushing, ngagantian, tekanan sarua jeung naékna tekanan, sarta operasi diulang périodik.