Produk anu nyayogikeun kabutuhan kaséhatan masarakat.Numutkeun WHO, produk ieu kedah sayogi "saban waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu pas, kalayan kualitas anu dijamin sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampuh individu sareng masarakat".

Produk

  • dékomposisi amonia ka hidrogén

    dékomposisi amonia ka hidrogén

    Dékomposisi amonia

    Produksi hidrogén tina dékomposisi amonia nyokot amonia cair salaku bahan baku.Saatos vaporization, gas campuran ngandung 75% hidrogén jeung 25% nitrogén diala ku pemanasan sarta dékomposisi kalawan katalis.Ngaliwatan adsorption tekanan ayun, hidrogén jeung purity 99,999% bisa salajengna dihasilkeun.

  • Laser motong PSA Nitrogén Generator Plant

    Laser motong PSA Nitrogén Generator Plant

    Prinsip PSA Téhnologi

    Téknologi PSA mangrupikeun prosés pikeun ngamurnikeun campuran gas.Dumasar kana adsorpsi fisik molekul gas sareng adsorbent, prosésna mangrupikeun kerja anu malik antara dua kaayaan tekanan.

    Numutkeun prinsip yén komponén impurity tina campuran gas boga kapasitas adsorption badag dina tekanan tinggi jeung kapasitas adsorption leutik dina tekanan low.Husus, hidrogén boga kapasitas adsorption kirang naha tekanan tinggi atawa low.Dina raraga neangan purity produk tinggi, tekanan parsial impurity bisa ngaronjat nepi adsorb saloba mungkin dina pressure.Desorption tinggi atawa regenerasi adsorbent dina tekenan low, pangotor bisa adsorbed deui dina siklus salajengna ngaliwatan ku ngaleutikan jumlah residual. tina najis dina adsorbent.

  • Pangolahan Dahareun PSA Nitrogén Generator Plant

    Pangolahan Dahareun PSA Nitrogén Generator Plant

    Bubuka PSA Téhnologi

    PSA Téhnologi mangrupakeun tipe anyar tina adsorption gas sarta téhnologi separation.Éta parantos narik perhatian sareng bersaing di industri dunya pikeun pamekaran sareng panalungtikan nalika kaluar.

    PSA Téhnologi dipaké kana produksi industrial di 1960s.Sareng dina taun 1980-an, téknologi PSA nampi terobosan dina aplikasi industri pikeun janten téknologi adsorpsi sareng pamisahan gas anu paling populér di unit dunya ayeuna.

    téhnologi PSA utamana dipaké dina separation oksigén & nitrogén, drying hawa, purifikasi hawa jeung purifikasi hidrogén.Di antarana, separation oksigén & nitrogén nyaéta pikeun meunangkeun nitrogén atawa oksigén ngaliwatan kombinasi ayakan molekular karbon jeung adsorption tekanan ayun.

  • Métanol dékomposisi ka hidrogén

    Métanol dékomposisi ka hidrogén

    Dékomposisi Métanol

    Dina suhu jeung tekanan nu tangtu, métanol jeung uap ngalaman réaksi cracking métanol jeung réaksi konversi karbon monoksida pikeun ngahasilkeun hidrogén jeung karbon dioksida jeung katalis.Ieu sistem réaksi katalitik gas-padet multi-komponén jeung multi réaksi, sarta persamaan kimia nyaéta kieu:

    CH3OH → CO +2H2(1)

    H2O+CO → CO2 +H2(2)

    CH3OH +H2O → CO2 +3H2(3)

    Hidrogén jeung karbon dioksida dihasilkeun ku réaksi reforming dipisahkeun ku pressure swing adsorption (PSA) pikeun ménta hidrogén purity tinggi.

  • VPSA Oksigén generator

    VPSA Oksigén generator

    VPSA Oksigén generator

    VPSA Oksigén Generator utamana dipaké dina produksi oksigén, sarta diwangun ku blower, pompa vakum, cooler, sistem adsorption, tank panyangga oksigén jeung sistem kontrol.Ieu nujul kana adsorption selektif nitrogén, karbon dioksida, cai jeung najis séjén tina hawa jeung molekul husus VPSA, sarta tabung molekular ieu desorbed mun meunang oksigén purity tinggi circularly handapeun vakum.

  • Kaca PSA Oksigén Generator Plant

    Kaca PSA Oksigén Generator Plant

    Komposisi PSA Oksigén Generator Plant

    Purifikasi hawa dikomprés Siapkeun

    Hawa dikomprés ku compressor hawa sarta ngalir kana set purifikasi, sarta lolobana minyak, cai jeung lebu anu dipiceun ku filter pipa, lajeng salajengna dihapus ku dryer freeze jeung filter rupa, tungtungna, filter ultra rupa bakal mawa on. purifikasi jero.Numutkeun kaayaan kerja sistem, sakumpulan degreaser hawa dikomprés dirancang khusus pikeun nyegah kamungkinan penetrasi minyak renik sareng nyayogikeun panyalindungan anu cekap pikeun tabung molekular.Desain rigorous set purifikasi hawa mastikeun hirup jasa tina tabung molekular.Hawa bersih anu dimurnikeun tiasa dianggo pikeun hawa alat.

  • Farmasi PSA Oksigén Generator Plant

    Farmasi PSA Oksigén Generator Plant

    Prosés PSA Oksigén Generator Plant

    Numutkeun prinsip adsorption pressurized, depressurization na desorption, pabrik PSA oksigén generator mangrupa alat otomatis anu ngagunakeun tabung molekular zeolit ​​salaku adsorbent mun adsorb sarta ngaleupaskeun oksigén tina hawa.Ayakan molekular zeolit ​​nyaéta adsorbent granular bodas buleud kalayan micropores dina beungeut cai jeung di jero.Karakteristik micropores ngamungkinkeun pikeun nyieun separation kinétik O2 jeung N2.Diaméter kinétik dua gas rada béda.Molekul N2 gaduh laju difusi anu langkung gancang dina mikropori tina ayakan molekular zeolit, sareng molekul O2 gaduh laju difusi anu langkung laun.Difusi cai sareng CO2 dina hawa anu dikomprés sami sareng nitrogén.Tungtungna, molekul oksigén anu enriched ti munara adsorption.

  • Metalurgi PSA Oksigén Generator Plant

    Metalurgi PSA Oksigén Generator Plant

    Prinsip PSA Oksigén Generator Plant

    Aya 21% oksigén dina hawa.Prinsip pabrik generator oksigén PSA nyaéta nimba oksigén kana konsentrasi luhur tina hawa ku cara fisik.Ku alatan éta, oksigén produk moal doped kalawan zat ngabahayakeun lianna, sarta kualitas oksigén gumantung kana kualitas hawa sarta hadé ti hawa.

    Parameter utama pabrik generator oksigén PSA nyaéta: konsumsi kakuatan sareng produksi oksigén, sareng produksi oksigén biasana dibayangkeun ku aliran sareng konsentrasi oksigén kaluaran.Salaku tambahan, parameter penting ogé kalebet: tekanan kerja pabrik generator oksigén PSA sareng tekanan port kaluaran oksigén.

  • Papermaking PSA Oksigén Generator Plant

    Papermaking PSA Oksigén Generator Plant

    Bubuka PSA Oksigén Generator Plant

    Generator oksigén mangrupikeun alat anu ngagunakeun hawa salaku bahan baku pikeun ngahasilkeun oksigén, sareng konsentrasi oksigén tiasa ngahontal 95%, anu tiasa ngagentos oksigén botol.Prinsip pabrik generator oksigén industri ngagunakeun téknologi PSA.Dumasar kana titik kondensasi anu béda tina sababaraha komponén dina hawa, niiskeun hawa kalayan kapadetan luhur pikeun misahkeun gas sareng cair, teras distilasi pikeun kéngingkeun oksigén.Parabot separation hawa badag umumna dirancang pikeun jadi luhur, ku kituna oksigén, nitrogén jeung gas lianna bisa pinuh ngaganti hawa jeung menerkeun dina prosés climbing jeung ragrag.Sakabeh sistem diwangun ku assembly purifikasi hawa dikomprés, tank gudang hawa, oksigén jeung alat separation nitrogén jeung tank panyangga oksigén.

  • Karbon Dibawa Purifikasi ka Nitrogén

    Karbon Dibawa Purifikasi ka Nitrogén

    Prinsip Pemurnian Karbon-Dibawa

    Pemurnian anu mawa karbon tiasa dianggo pikeun prosés anu sénsitip kana hidrogén atanapi gaduh kasusah dina sumber gas hidrogén.Nitrogén atah meta jeung kaleuwihan karbon dina suhu luhur pikeun ngahasilkeun CO2.Nitrogén purity tinggi bisa diala sanggeus ngaliwatan munara adsorption sanyawa oksigén decarburized.

  • Purifikasi Hidrogénasi ka Nitrogén

    Purifikasi Hidrogénasi ka Nitrogén

    Prinsip Pemurnian Hidrogénasi

    Nitrogén atah bakal dihasilkeun ku PSA atanapi separation mémbran, sarta dicampurkeun jeung jumlah leutik hidrogén.Oksigén sésa meta jeung hidrogén pikeun ngahasilkeun uap cai dina reaktor ngeusi logam palladium katalis, kukituna, lolobana uap cai ieu condensed ngaliwatan sanggeus-cooler, sarta cai condensed dipiceun ngaliwatan separator cai-efisiensi tinggi.Saatos dehidrasi jero sarta ngaleupaskeun lebu dina dryer nu, nitrogén purity tinggi diala tungtungna.

    Ku jalan kitu, The dryer adsorption bisa nyieun titik embun gas produk handap - 70 ℃.The purity gas produk terus diawaskeun online ku analyzer.

  • Mémbran separation nitrogén generator

    Mémbran separation nitrogén generator

    Bubuka mémbran separation nitrogén generator

    Mémbran Separation Nitrogen Generator ngagunakeun téknologi anyar kalayan mémbran pamisahan salaku inti pikeun misahkeun, konsentrasi sareng ngamurnikeun zat.Mémbran separation nyaéta mémbran jeung struktur morfologis béda, nu kabentuk tina polimér organik separation husus sarta bahan anorganik.

    Kusabab laju béda tina permeation ngaliwatan mémbran, binér atawa komponén multi komponén bisa dipisahkeun atawa enriched dina gaya nyetir tangtu.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2