Produk anu nyayogikeun kabutuhan kaséhatan masarakat.Numutkeun WHO, produk ieu kedah sayogi "saban waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu pas, kalayan kualitas anu dijamin sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampuh individu sareng masarakat".

Purifikasi Nitrogén

  • Karbon Dibawa Purifikasi ka Nitrogén

    Karbon Dibawa Purifikasi ka Nitrogén

    Prinsip Pemurnian Karbon-Dibawa

    Pemurnian anu mawa karbon tiasa dianggo pikeun prosés anu sénsitip kana hidrogén atanapi gaduh kasusah dina sumber gas hidrogén.Nitrogén atah meta jeung kaleuwihan karbon dina suhu luhur pikeun ngahasilkeun CO2.Nitrogén purity tinggi bisa diala sanggeus ngaliwatan munara adsorption sanyawa oksigén decarburized.

  • Purifikasi Hidrogénasi ka Nitrogén

    Purifikasi Hidrogénasi ka Nitrogén

    Prinsip Pemurnian Hidrogénasi

    Nitrogén atah bakal dihasilkeun ku PSA atanapi separation mémbran, sarta dicampurkeun jeung jumlah leutik hidrogén.Oksigén sésa meta jeung hidrogén pikeun ngahasilkeun uap cai dina reaktor ngeusi logam palladium katalis, kukituna, lolobana uap cai ieu condensed ngaliwatan sanggeus-cooler, sarta cai condensed dipiceun ngaliwatan separator cai-efisiensi tinggi.Saatos dehidrasi jero sarta ngaleupaskeun lebu dina dryer nu, nitrogén purity tinggi diala tungtungna.

    Ku jalan kitu, The dryer adsorption bisa nyieun titik embun gas produk handap - 70 ℃.The purity gas produk terus diawaskeun online ku analyzer.