Warta Industri

  • Tilu Kategori Generator Nitrogén

    Tilu Kategori Generator Nitrogén

    Generator nitrogén industri parantos seueur dianggo dina industri kimia, éléktronik, metalurgi, pamrosésan pangan sareng industri ban karét.Ieu bisa dibagi kana tilu kategori: 1.Cryogenic Air Separation nitrogén generator Ieu métode produksi nitrogén tradisional, wh ...
    Maca deui
  • Warta Alus Ti Industri Pemurnian Minyak Bumi!

    Warta Alus Ti Industri Pemurnian Minyak Bumi!

    Ahir Séptémber 2021, Binuo Mechanics gawé bareng sareng Shengli Oilfield anu nandatanganan hiji set kontrak generator nitrogén khusus pikeun ladang minyak.Samentara éta, urang ngadegkeun hubungan suplai koperasi jangka panjang, sarta Binuo mékanika bakal nyadiakeun layanan ngaropéa ...
    Maca deui
  • Status Pasar sareng Analisis Ramalan Prospek Pangwangunan Industri Compressor Udara Cina

    Status Pasar sareng Analisis Ramalan Prospek Pangwangunan Industri Compressor Udara Cina

    Status Pasar sareng Analisis Ramalan Prospek Pangembangan Industri Kompresor Udara Cina di 2021 Kompresor hawa seueur dianggo dina sagala rupa widang industri salaku alat catu daya anu penting.The compressor hawa bisa nyadiakeun kakuatan ngaliwatan compr ...
    Maca deui
  • Klasifikasi Tumbuhan Generator Nitrogén

    Klasifikasi Tumbuhan Generator Nitrogén

    Klasifikasi Tumbuhan Generator Nitrogén Ayeuna, ayakan molekular karbon sareng tabung molekul zeolit ​​seueur dianggo dina industri generasi nitrogén sareng oksigén.Efisiensi separation tina tabung molekular karbon utamana dumasar kana diff ...
    Maca deui