News parusahaan

  • Naon Dupi A Mobile Vehicle dipasang nitrogén generator

    Naon Dupi A Mobile Vehicle dipasang nitrogén generator

    The mobile wahana dipasang generator nitrogén nyaéta parabot nitrogén dirancang sarta dijieun dumasar kana tekanan ayun adsorption (PSA) téhnologi produksi nitrogén, nu merenah tur mobile.The on-board generator nitrogén mobile ogé boga ciri integrasi tinggi, f ...
    Maca deui
  • Naon Fungsi Tank Panyangga?

    Naon Fungsi Tank Panyangga?

    Dina sistem generasi nitrogén, tanghi panyangga nyaéta tanki panyangga hawa sareng tanki panyangga nitrogén, duanana penting pisan.1. Fungsi Air Panyangga Tank Ngajaga stabilitas tekanan hawa disadiakeun.Munara adsorption generator nitrogén ieu switched sakali unggal menit, sarta th ...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang generator nitrogén movable?

    Naha anjeun terang generator nitrogén movable?

    The generator nitrogén movable nyandak hawa salaku bahan baku, sarta nitrogén misah jeung oksigén pikeun tungtungna ménta nitrogén ngaliwatan métode fisik.Dumasar kana téhnologi pressure swing adsorption (PSA), sarta dipaké bahan inti karbon molekular tabung (CMS) salaku adsorbent pikeun misahkeun hawa pikeun ngahasilkeun n ...
    Maca deui
  • Pangaruh Suhu pikeun Kompresor Udara

    Pangaruh Suhu pikeun Kompresor Udara

    Kalolobaan faults compressor hawa disababkeun ku hawa teuing tinggi atawa teuing low, jadi jenis gagalna bakal kajadian? Nu leuwih luhur suhu hawa kaseuseup, nu gede konsumsi kakuatan tina compressor hawa, ngurangan efisiensi komprési jeung produksi gas. ;Suhu lingkungan anu luhur ...
    Maca deui
  • Fungsi tina dryer refrigerant dina generator nitrogén

    Fungsi tina dryer refrigerant dina generator nitrogén

    Pengering refrigeran mangrupikeun alat konci pikeun ngaleungitkeun cai dina perawatan purifikasi sumber hawa.Perlu maca manual operasi sacara saksama sateuacan dianggo.Nengetan naha dryer refrigerant beroperasi normal, nalika generator nitrogén berpungsi.Pangaruh kerja tina refrigeran ...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang kaunggulan generator nitrogén?

    Naha anjeun terang kaunggulan generator nitrogén?

    The generator nitrogén migunakeun hawa salaku bahan baku pikeun misahkeun nitrogén jeung oksigén, sanggeus ngembun, adsorb drying dua-tahap sarta filtration lebu, pangotor dina nitrogén kayaning uap cai jeung partikel lebu bakal dipiceun, lajeng nitrogén purity tinggi bakal diala. .Keunggulan utama nitr...
    Maca deui
  • Aplikasi Utama Kompresor Udara

    Aplikasi Utama Kompresor Udara

    1.Traditional aerodynamic: parabot pneumatic, bor batu, pick pneumatic, rengkuh pneumatic, pneumatic keusik blasting 2.Instrument kontrol jeung alat automation, kayaning ngagantian alat tina puseur machining, jsb 3.Vehicle ngerem, panto jeung jandela muka jeung nutup.4. hawa komprési dipaké pikeun blo ...
    Maca deui
  • Gas Nitrogén Dipaké dina Bungkusan jeung Pangolahan Dahareun

    Gas Nitrogén Dipaké dina Bungkusan jeung Pangolahan Dahareun

    Nitrogén nyaéta gas inert sarta henteu gampang pikeun breed baktéri, ku kituna loba dipaké dina pelestarian jeung neundeun inuman, bungbuahan, sayuran, muih, teh, pasta sarta pangan lianna.Nitrogén bisa pinuh ngajaga warna aslina, ambu jeung rasa, sarta kualitas gudang na leuwih hade tinimbang r mékanis ...
    Maca deui
  • Henteu ditutup dina liburan Poé Nasional, Binuo Mechanics salawasna siap!

    Henteu ditutup dina liburan Poé Nasional, Binuo Mechanics salawasna siap!

    Tanggal 1 Oktober, éta mangrupikeun ulang taun ka-72 ngadegna RRC.Kabéh staf Shandong Binuo Mechanics Co., Ltd. miharep Cina thriving tur makmur.Dina momen anu bagja ieu, jalma-jalma tina sagala lapisan kahirupan ngamimitian liburan panjang 7 dinten di Cina.Tapi, Binuo Mékanika...
    Maca deui
  • Deui!Binuo mékanika diékspor ka JAPAN

    Deui!Binuo mékanika diékspor ka JAPAN

    Anyar-anyar ieu, Binuo Mechanics ngékspor hiji set tina compressor hawa screw frekuensi variabel magnet permanén ka pabrik pangolahan pangan di Jepang, sareng compressor hawa screw parantos ditampi sareng didamel.Dina 2020, Binuo Mechanics gawé bareng jeung prosés pangan dina ...
    Maca deui