Bagian Naon Anu Diwangun Generator Nitrogén?

Diwangun 1

tanki panyangga nitrogén

Tank panyangga nitrogén dipaké pikeun nyaimbangkeun tekanan sarta purity nitrogén dipisahkeun tina sistem separation oksigén nitrogén pikeun mastikeun suplai kontinyu nitrogén.Dina waktu nu sarua, sanggeus ngaganti munara adsorption, bagian tina gas bakal recharged kana munara adsorption.Di hiji sisi, éta mantuan pikeun ngaronjatkeun munara adsorption sarta ngajaga ranjang.Éta maénkeun peran anu penting pisan dina prosés kerja alat.

panarima hawa

Ngurangan pulsation gas, maénkeun peran panyangga, ngurangan turun naek tekanan sistem, pinuh miceun najis minyak jeung cai ngaliwatan komponén purifikasi hawa dikomprés, ngurangan beban saterusna, PSA oksigén jeung alat separation nitrogén, pindah munara adsorption, sarta ogé nyadiakeun jumlah badag dikomprés. hawa pikeun PSA oksigén jeung alat separation nitrogén, ku kituna tekanan tina munara adsorption naék gancang ka tekanan kerja, sarta mastikeun reliabiliti jeung stabilitas pakakas.

komponén purifikasi hawa dikomprés

Kahiji, komponén purifikasi hawa dikomprés diwanohkeun.Hawa anu dikomprés mimiti ngaleungitkeun seueur minyak, cai sareng lebu tina saringan pipa, teras teras ngaleungitkeun cai ngalangkungan pengering beku.Minyak sareng lebu dipiceun tina saringan anu saé.Filter superfine dipaké pikeun purifikasi jero.Numutkeun kaayaan operasi sistem, degreaser hawa dikomprés dirancang husus pikeun nyegah mungkin resapan minyak sarta nyadiakeun panyalindungan nyukupan pikeun tabung molekular karbon, Desain ketat na ensures hirup jasa tina tabung molekular karbon.

Unit pamisahan oksigén sareng nitrogén

Aya dua munara adsorption sarta sieves molekular karbon husus, nyaéta A jeung B. Lamun hawa dikomprés bersih asup kana outlet ngaliwatan tabung molekular karbon, oksigén, karbon dioksida jeung cai anu adsorbed, sarta nitrogén produk ngalir kaluar ti outlet munara adsorption.


waktos pos: Oct-09-2022