Naon widang aplikasi generator oksigén?

Salaku awal salaku tahap awal ngembangkeun téhnologi generasi oksigén, volume parabot generator oksigén éta kawilang badag, sarta bangbarung aplikasi oksigén éta kacida luhurna.

图片1

With ngembangkeun téhnologi generasi oksigén PSA, éta janten gampang tur merenah pikeun ménta sarta ngagunakeun oksigén.Seueur industri atanapi sawah parantos ngamimitian gaduh sistem produksi oksigén sorangan,sapertos kitu,

 

1. Metalurgi

Dina industri beusi jeung baja, oksigén atawa hawa ditambahkeun jeung oksigén dikirim ka tungku baja-nyieun ngaliwatan blower nu, nu éféktif bisa ningkatkeun kaluaran baja jeung ngurangan konsumsi énergi.

 

2. Pertambangan jeung ngolah mineral

Sacara tradisional, hawa dikomprés dianggo pikeun ningkatkeun laju ékstraksi produk mineral.Kusabab ngan aya 21% oksigén dina hawa, pangaruh oksidasi diwatesan.Sanajan tambang ieu lokasina di wewengkon terpencil jeung kaayaan transportasi bahan bulk kawates, beuki loba panambang jeung pausahaan pertambangan ngagunakeun PSA (pressure swing adsorption) téhnologi generasi oksigén pikeun suplai oksigén on-situs alatan efektivitas sarta kinerja dipercaya.

 

3.Perawatan médis sareng asuhan

Rumah sakit ngarawat pasien sesak napas sareng pasien anu kaancam.Panti jompo ngagunakeun oksigén pikeun asuhan sareng perawatan kaséhatan, sareng paménta oksigén médis pikeun kendaraan darurat.

 

4.Industri kimia

Ieu bisa dipaké pikeun ngahasilkeun produk kimiawi, kayaning ubar, dyes, bahan peledak, jsb Nyandak produksi amonia sintétik salaku conto, oksigén bisa ngoksidasi gas feed pikeun ngaronjatkeun kaluaran pupuk amonia.

 

5.Industri mesin

Oksigén bisa dipaké salaku bantuan durukan dina kombinasi kalayan acetylene, propana jeung gas combustible lianna, nu bisa ngahasilkeun hawa leuwih ti 3000 ° C sarta ngahontal fungsi las sarta motong logam.

 

6.Budidaya

Ku ngaronjatna kandungan oksigén dina balong lauk, lauk bisa dahar leuwih sarta tumuwuh gancang.

 

8. rojongan durukan tungku

Tungku durukan ngarojong mindeng disebut salaku oksigén enriched durukan.Oksigén enriched durukan mangrupakeun jenis-efisiensi tinggi téhnologi durukan nyimpen-énergi, nu gas-ngandung oksigén jeung eusi oksigén leuwih luhur ti hawa (20,947%).Pangaruh nyimpen-énergi anu luar biasa, hirup tungku éféktif berkepanjangan, laju lebur ningkat, waktu pemanasan disingget, sarta output ngaronjat;Laju cacad dikirangan sareng tingkat produk réngsé ningkat.Pangaruh panyalindungan lingkungan luar biasa.

 

9. las logam jeung motong

Dina las, oksigén bisa nyieun suluh kaduruk leuwih pinuh, hawa leuwih luhur, sarta las leuwih gancang sarta hadé.Dina motong oxyfuel, tube obor dipaké pikeun panas logam ka suhu ignition na.Lajeng, aliran gas oksigén ieu nyuntik kana logam pikeun ngaduruk kana oksida logam, nu ngalir kaluar tina celah dina bentuk slag.

 

10. Prosés fermentasi

Dina budaya jero aérobik, suplai oksigén sok salah sahiji faktor ngawatesan penting pikeun kasuksésan fermentasi.Efisiensi ventilasi anu ningkat ngirangan jumlah hawa anu dianggo sareng salajengna ngirangan kamungkinan pembentukan busa atanapi kontaminasi baktéri.


waktos pos: Aug-31-2022