Status Generator Nitrogén Salila Operasi Normal

Operasi1

1. Indikator kakuatan generator nitrogén hurung, sarta indikator siklus nyeuseup kénca, tekanan equalizing jeung nyeuseup katuhu hurung, nunjukkeun mimiti prosés generasi nitrogén;

2. Nalika lampu indikator nyeuseup kénca hurung, tekanan tina tank adsorption kénca laun naek ka maksimum ti tekanan equalizing nalika equalizing, sarta tekanan tina tank adsorption katuhu laun turun ka enol tina tekanan equalizing nalika equalizing;

3. Nalika lampu indikator tekanan equalizing hurung, tekanan tina bak adsorption kénca jeung katuhu laun bakal ngahontal kasaimbangan hiji naek na hiji ragrag;

4. Nalika lampu indikator nyeuseup katuhu hurung, tekanan tina tank adsorption katuhu laun naek ka maksimum ti tekanan equalizing nalika equalizing, bari tekanan tina tank adsorption kénca laun turun ka enol tina tekanan equalizing nalika equalizing;

5. Tekanan outlet nitrogén dituduhkeun salaku tekanan gas normal, sarta tekanan bakal turun naek rada nalika generator nitrogén dipaké, tapi robah teu kudu badag teuing;

6. The indikasi aliran flowmeter nu kudu dasarna stabil, sarta oyag teu kudu badag teuing.Indikasi flowmeter henteu kedah langkung ageung tibatan produksi gas anu dipeunteun tina alat produksi nitrogén;

7. Nilai dituduhkeun tina analyzer nitrogén teu kudu kirang ti purity dipeunteun tina generator nitrogén, nu bisa jadi rada shaken, tapi teu teuing.


waktos pos: Sep-22-2022