Kumaha miceun cai di jero generator nitrogén?

18

Kumaha miceun cai tina generator nitrogén?Lamun masih aya cai dina generator nitrogén, éta bisa dihapus ku beberesih.Utamana aya dua metode: metode adsorpsi sareng metode beku.Adsorpsi mangrupikeun metode nyerep uap sareng cair dina permukaan.Hawa asup ngaliwatan lapisan adsorption di inlet hawa, sarta caina bakal diserep ku adsorbent nu.Sanajan kitu, kapasitas adsorption tina adsorbent kawates.Saatos sababaraha waktos pamakean, adsorbent kedah diregenerasikeun, sareng cai dina adsorbent tiasa dikaluarkeun ngaliwatan nitrogén garing atanapi lapisan adsorbent suhu luhur.

Metoda adsorption biasana dipaké pikeun refrigeration dina generator nitrogén leutik, cooler atawa exchanger panas malik.Urang terang yén refrigerasi sareng penukar panas sirip piring henteu ngan ukur penukar panas, tapi ogé nyucikeun hawa.Nalika hawa ngaliwatan accumulator, nalika suhu turun sarta ngahontal titik jenuh, cai terus endapanana tina hawa sarta condenses dina beungeut bahan.Suhu hawa accumulator nyaeta ngeunaan - 1700 ° C, jadi cai dina hawa dasarna bisa dipiceun.Kondensat dina bungkusan bakal ningkatkeun résistansi aliran hawa sareng mangaruhan bursa panas antara hawa sareng bungkusan.Dina waktos anu sami, suhu pangisi naék nalika hawa tiis.Saatos sababaraha waktos, pangaruh panyabutan bersih sareng pangaruh transfer panas bakal kapangaruhan.Dina titik ieu, anjeun kedah ngeureunkeun damel sareng ngahapus.Eusian cai jeung filler.Nyaéta, siklus pemanasan sareng siklus cooling.

Nurutkeun kana nitrogén tiis jeung runtah nitrogén dina munara distilasi, filler nu bisa leuwih tiis ngaleupaskeun cai.Nalika aliran tiis diwanohkeun, tekanan aliran tiis lemah sareng teu aya cai, ku kituna cai dina bungkusan asup kana aliran tiis ngaliwatan prosés difusi.Kalayan cooling konstan tina bungkusan, cai laun-laun discharged tina alat-alat pikeun ngahontal tujuan beberesih.Ogé kudu aya dua kulkas pikeun dissipation panas kontinyu sarta ngagantian.


waktos pos: Oct-19-2022