Analisis Nonconformance of Nitrogén Generator Purity

Nitrogén Generator Purity

Kasalahan umum sareng solusi generator nitrogén kalayan kamurnian anu teu cocog kalebet: laju aliran anu luhur teuing, tabung molekular karbon kadaluwarsa, kontrol klep solenoid, pangaturan kontrol klep régulasi, sareng sajabana dina kasus purity anu teu cocog, ngahubungi produsén dina waktosna, sareng henteu ngijinkeun. non profésional pikeun ngalereskeun tanpa otorisasina.

1. Laju aliran teuing tinggi: purity sarta laju aliran asalna ngaropéa pikeun generator nitrogén bakal lungsur lamun laju aliran disaluyukeun tinggi, sarta purity bakal naek lamun laju aliran disaluyukeun low.Disarankeun yén laju aliran henteu disaluyukeun ku nyalira.Éta peryogi petunjuk para profesional.

2. Béakna tabung molekular karbon: lamun generator nitrogén dipaké pikeun panjang teuing, kualitas tabung molekular karbon bakal deteriorate, sarta purity nitrogén dihasilkeun bakal low.Ieu diperlukeun pikeun ngaganti tabung molekular karbon, sarta purity nu bisa disimpen deui.Pancegahan pikeun pangropéa generator nitrogén saatos umur jasa anu tangtu, seueur palanggan ngalaporkeun yén saatos umur jasa anu tangtu, produksi gas henteu cekap, ngirangan purity generator nitrogén, sareng nyemprot bubuk tina generator nitrogén.

3. Gagalna klep Solenoid: klep solenoid nyaéta kadali utama prinsip adsorption.Gagalna klep solenoid tiasa nyababkeun produksi gas anu teu cekap, turunna purity, jsb

4. Kontrol klep kontrol: purity nitrogén patali jeung klep kontrol aliran outlet.Bubuka klep outlet langsung mangaruhan purity nitrogén.Mun purity nu diwenangkeun, klep nu bisa dibuka.Upami purity henteu dugi ka standar, klep outlet tiasa ditutup pikeun ngirangan kaluaran aliran.


waktos pos: Sep-07-2022