Warta

  • Faktor-faktor anu mangaruhan Stabilitas Generator Nitrogén - Ayakan Molekul Karbon

    1. Data Fungsional tina tabung molekular karbon: Teu karasa;Produksi nitrogén (Nm3/Th);Pamulihan (N2 / Air)%;Kapadetan ngeusian ; 2. Téknologi ngeusian tabung molekular karbon: Nalika tabung molekular karbon dimuat kana menara adsorpsi, peryogi gaduh téknologi ngeusian khusus, ot ...
    Maca deui
  • Kumaha Pilih Fittings Pipa Oksigén Generator Nitrogén

    Kumaha Pilih Fittings Pipa Oksigén Generator Nitrogén

    Siku narilep dilarang pisan pikeun pipa oksigén.Nalika siku baja karbon dijieun ku bending tiis atawa bending panas, radius bending teu kudu kirang ti 5 kali diaméter luar pipa;Nalika siku baja karbon dilas anu mulus atanapi dipencet dianggo, radius bending kedah n ...
    Maca deui
  • Aplikasi Generator Nitrogén dina Antioksidasi Nitrogén tina Minyak Sayuran anu tiasa didahar

    Aplikasi Generator Nitrogén dina Antioksidasi Nitrogén tina Minyak Sayuran anu tiasa didahar

    Alesan utama rancidity minyak nabati anu tiasa didahar nyaéta yén kontak sareng oksigén dina hawa, anu ngajantenkeun asam lemak teu jenuh dina minyak dioksidasi, sareng ngabentuk produk oksidasi tina bau minyak anu ngairitasi saatos dékomposisi péroxida. , ngabentuk ̶ serius...
    Maca deui
  • Kabutuhan Ngagunakeun Generator Nitrogén dina Tambang Batubara

    Kabutuhan Ngagunakeun Generator Nitrogén dina Tambang Batubara

    Ngurangan inténsitas durukan Naha éta seuneu éksternal atanapi seuneu internal, nalika aliran nitrogén (langkung ageung tina bocor hawa) gancang nyuntik kana daérah seuneu, eusi oksigén di daérah éta laun-laun turun tina 21% dugi ka kirang ti 10. %, sareng seuneu ngamuk laun-laun ...
    Maca deui
  • Alesan jeung Solusi Gagalna Buka Klep Inlet of Screw Air Compressor

    Alesan jeung Solusi Gagalna Buka Klep Inlet of Screw Air Compressor

    Klep inlet hawa tina compressor hawa screw mangrupakeun komponén anu ngatur tekanan hawa dina tank hawa.The klep inlet hawa ilahar dipaké boga struktur disc puteran sarta mékanisme plat klep reciprocating.Cakram atanapi piring klep dianggo pikeun muka atanapi nutup inlet hawa pikeun ngontrol hawa ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngajawab nyemprot lebu salila operasi generator nitrogén

    Kumaha carana ngajawab nyemprot lebu salila operasi generator nitrogén

    Ash nyemprot lepat generator nitrogén disebut oge karbon molekular tabung crushing.Ieu alatan tekanan leupas tina ayakan molekular karbon atawa ayakan molekular karbon leupas, hasilna haseup hideung tina bubuk nyemprot generator nitrogén.Dina waktos ieu, sadaya sistem kedah ngalengkepan ...
    Maca deui
  • Alesan Geter badag Salila Operasi Generator Nitrogén

    Alesan Geter badag Salila Operasi Generator Nitrogén

    Nalika motor generator nitrogén gerak, gejala kahiji nyaéta geter motor sareng bising ningkat sacara signifikan.Salaku gerakan aci bakal ngarobah clearance sahiji unit kakuatan, panjang akting antara rotor jeung inti stator sarta parameter séjén.Pulsasi tiasa lumangsung salami ...
    Maca deui
  • Naha nambahkeun tank panyangga di hareup generator nitrogén?

    Naha nambahkeun tank panyangga di hareup generator nitrogén?

    Tank panyangga ngurangan aliran gas, tindakan minangka panyangga a, ngurangan turun naek tekanan sistem, ngajadikeun hawa dikomprés miceun najis kayaning cai ngaliwatan purifikasi hawa dikomprés, sarta ngurangan beban sistem separation PSA O2N2 saterusna;Dina waktos anu sami, nalika adsorpti ...
    Maca deui
  • Kumaha miceun cai di jero generator nitrogén?

    Kumaha miceun cai di jero generator nitrogén?

    Kumaha miceun cai tina generator nitrogén?Lamun masih aya cai dina generator nitrogén, éta bisa dihapus ku beberesih.Utamana aya dua metode: metode adsorpsi sareng metode beku.Adsorpsi mangrupikeun metode nyerep uap sareng cair dina permukaan.Hawa asup ngaliwatan iklan...
    Maca deui
  • Bagian Naon Anu Diwangun Generator Nitrogén?

    Bagian Naon Anu Diwangun Generator Nitrogén?

    tank panyangga nitrogén Tank panyangga nitrogén dipaké pikeun nyaimbangkeun tekanan sarta purity nitrogén dipisahkeun tina sistem separation oksigén nitrogén pikeun mastikeun suplai kontinyu nitrogén.Dina waktu nu sarua, sanggeus ngaganti munara adsorption, bagian tina gas bakal recharged kana th ...
    Maca deui
  • Status Generator Nitrogén Salila Operasi Normal

    Status Generator Nitrogén Salila Operasi Normal

    1. Indikator kakuatan generator nitrogén hurung, sarta indikator siklus nyeuseup kénca, tekanan equalizing jeung nyeuseup katuhu hurung, nunjukkeun mimiti prosés generasi nitrogén;2. Nalika lampu indikator nyeuseup kénca hurung, tekanan tina tank adsorption kénca laun naek ...
    Maca deui
  • Analisis Nonconformance of Nitrogén Generator Purity

    Analisis Nonconformance of Nitrogén Generator Purity

    Kasalahan umum sareng solusi generator nitrogén kalayan kamurnian anu teu cocog kalebet: laju aliran anu luhur teuing, tabung molekular karbon kadaluwarsa, kontrol klep solenoid, pangaturan kontrol klep régulasi, sareng sajabana dina kasus purity anu teu cocog, ngahubungi produsén dina waktosna, sareng henteu ngijinkeun. teu profési...
    Maca deui