. Cina Hydrogenation Purifikasi ka Pabrik Nitrogén jeung Pabrik |Binuo

Purifikasi Hidrogénasi ka Nitrogén

Katerangan pondok:

Prinsip Pemurnian Hidrogénasi

Nitrogén atah bakal dihasilkeun ku PSA atanapi separation mémbran, sarta dicampurkeun jeung jumlah leutik hidrogén.Oksigén sésa meta jeung hidrogén pikeun ngahasilkeun uap cai dina reaktor ngeusi logam palladium katalis, kukituna, lolobana uap cai ieu condensed ngaliwatan sanggeus-cooler, sarta cai condensed dipiceun ngaliwatan separator cai-efisiensi tinggi.Saatos dehidrasi jero sarta ngaleupaskeun lebu dina dryer nu, nitrogén purity tinggi diala tungtungna.

Ku jalan kitu, The dryer adsorption bisa nyieun titik embun gas produk handap - 70 ℃.The purity gas produk terus diawaskeun online ku analyzer.


Rincian produk

Tag produk

Prinsip Pemurnian Hidrogénasi

Nitrogén atah bakal dihasilkeun ku PSA atanapi separation mémbran, sarta dicampurkeun jeung jumlah leutik hidrogén.Oksigén sésa meta jeung hidrogén pikeun ngahasilkeun uap cai dina reaktor ngeusi logam palladium katalis, kukituna, lolobana uap cai ieu condensed ngaliwatan sanggeus-cooler, sarta cai condensed dipiceun ngaliwatan separator cai-efisiensi tinggi.Saatos dehidrasi jero sarta ngaleupaskeun lebu dina dryer nu, nitrogén purity tinggi diala tungtungna.
Ku jalan kitu, The dryer adsorption bisa nyieun titik embun gas produk handap - 70 ℃.The purity gas produk terus diawaskeun online ku analyzer.

Persamaan kimia nyaéta: 2H2 + O2 = 2H2O + Panas
Dina raraga pikeun mastikeun yén oksigén sagemblengna dipiceun, babandingan sabenerna H2 mun O2 rada luhur ti nilai teoritis, jadi réaksi pisan lengkep pikeun ménta nitrogén purity tinggi, sarta purity nu bisa ngahontal leuwih ti 99,9995% sanggeus pemurnian. .

Diagram Aliran Prosés

Komposisi

Pemurnian hidrogénasi diwangun ku mixer, reaktor katalitik, sanggeus-cooler, cyclone separator, filter atawa adsorption dryer, oksigén analyzer, flowmeter jeung produk nitrogén tank panyangga.

Aplikasi

Cocog jeung industri anu teu peka hidrogén, kayaning perlakuan panas, metallurgy bubuk, smelting tambaga jeung ngolah, beusi jeung ngolah baja, bearing, industri kimia, éléktronika, kaca, logam jeung bahan magnét.

Fitur Téknis

☆ operasi basajan, pangropéa merenah jeung kinerja stabil;
☆ Desain struktur skid terpadu, instalasi gampang jeung penjajahan darat leutik;
☆ Anggo katalis efisiensi tinggi pikeun deaerasi tanpa aktivasina;
☆ Kontrol interlocking sareng purifikasi hawa sareng generasi nitrogén PSA;
☆ Wide rentang sarat pikeun nitrogén umum dina 98 ~ 99,9%;
☆ Pergaulan geus réngsé dina mixer statik kalawan pangaruh alus tur konsumsi hidrogén kirang;
☆ Proportioning hidrogén nitrogén otomatis nu kontrol pinuh otomatis kalawan lag leutik, akurasi adjustment tinggi, kaamanan jeung reliabilitas;

Parameter Téknis Utama

Laju Aliran Nitrogén

10 ~ 2000Nm3/jam

Nitrogén Purity

99.999~ 99,9997%

Tekanan Nitrogén

0.1~ 0,7 MPa(Bisa diatur)

Titik embun-embunan

-60

Kandungan Oksigén

3-10 ppm

Kandungan hidrogén

1000ppm

Modél Identifiers of purifikasi hidrogénasi

Spésifikasi Kaluaran(Nm³ / h) Konsumsi Gas Éféktif (Nm³/ mnt) Inlet DN(mm) Outlet DN(mm)
BNP-NH60 66 60 0.7 1.0
BNP-NH80 88 80 1.0 1.1
BNP-NH100 110 100 1.2 1.1
BNP-NH150 165 150 1.8 2.4
BNP-NH200 220 200 2.4 3.4
BNP-NH250 275 250 3.0 3.4
BNP-NH300 330 300 3.7 3.4
BNP-NH400 440 400 4.9 7.0
BNP-NH500 550 500 6.1 7.0
BNP-NH600 660 600 7.3 7.0
BNP-NH800 880 800 9.7 10.5
BNP-NH1000 1100 1000 12.2 13.8
BNP-NH1200 1320 1200 14.6 13.8
BNP-NH1500 1650 1500 18.3 21.0
BNP-NH2000 2200 2000 24.3 27.5

Catetan:
Numutkeun sarat konsumén (aliran nitrogén / purity / tekanan, lingkungan, kagunaan utama jeung sarat husus), Binuo Mékanika bakal ngaropéa pikeun produk non-standar.

Angkutan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk