Produk anu nyayogikeun kabutuhan kaséhatan masarakat.Numutkeun WHO, produk ieu kedah sayogi "saban waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu pas, kalayan kualitas anu dijamin sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampuh individu sareng masarakat".

Generasi hidrogén

  • dékomposisi amonia ka hidrogén

    dékomposisi amonia ka hidrogén

    Dékomposisi amonia

    Produksi hidrogén tina dékomposisi amonia nyokot amonia cair salaku bahan baku.Saatos vaporization, gas campuran ngandung 75% hidrogén jeung 25% nitrogén diala ku pemanasan sarta dékomposisi kalawan katalis.Ngaliwatan adsorption tekanan ayun, hidrogén jeung purity 99,999% bisa salajengna dihasilkeun.

  • Métanol dékomposisi ka hidrogén

    Métanol dékomposisi ka hidrogén

    Dékomposisi Métanol

    Dina suhu jeung tekanan nu tangtu, métanol jeung uap ngalaman réaksi cracking métanol jeung réaksi konversi karbon monoksida pikeun ngahasilkeun hidrogén jeung karbon dioksida jeung katalis.Ieu sistem réaksi katalitik gas-padet multi-komponén jeung multi réaksi, sarta persamaan kimia nyaéta kieu:

    CH3OH → CO +2H2(1)

    H2O+CO → CO2 +H2(2)

    CH3OH +H2O → CO2 +3H2(3)

    Hidrogén jeung karbon dioksida dihasilkeun ku réaksi reforming dipisahkeun ku pressure swing adsorption (PSA) pikeun ménta hidrogén purity tinggi.