. Cina Kaca PSA Oksigén Generator Plant Pabrik jeung Pabrik |Binuo

Kaca PSA Oksigén Generator Plant

Katerangan pondok:

Komposisi PSA Oksigén Generator Plant

Purifikasi hawa dikomprés Siapkeun

Hawa dikomprés ku compressor hawa sarta ngalir kana set purifikasi, sarta lolobana minyak, cai jeung lebu anu dipiceun ku filter pipa, lajeng salajengna dihapus ku dryer freeze jeung filter rupa, tungtungna, filter ultra rupa bakal mawa on. purifikasi jero.Numutkeun kaayaan kerja sistem, sakumpulan degreaser hawa dikomprés dirancang khusus pikeun nyegah kamungkinan penetrasi minyak renik sareng nyayogikeun panyalindungan anu cekap pikeun tabung molekular.Desain rigorous set purifikasi hawa mastikeun hirup jasa tina tabung molekular.Hawa bersih anu dimurnikeun tiasa dianggo pikeun hawa alat.


Rincian produk

Tag produk

Komposisi PSA Oksigén Generator Plant

Purifikasi hawa dikomprés Siapkeun
Hawa dikomprés ku compressor hawa sarta ngalir kana set purifikasi, sarta lolobana minyak, cai jeung lebu anu dipiceun ku filter pipa, lajeng salajengna dihapus ku dryer freeze jeung filter rupa, tungtungna, filter ultra rupa bakal mawa on. purifikasi jero.Numutkeun kaayaan kerja sistem, sakumpulan degreaser hawa dikomprés dirancang khusus pikeun nyegah kamungkinan penetrasi minyak renik sareng nyayogikeun panyalindungan anu cekap pikeun tabung molekular.Desain rigorous set purifikasi hawa mastikeun hirup jasa tina tabung molekular.Hawa bersih anu dimurnikeun tiasa dianggo pikeun hawa alat.

Tank Panyimpenan hawa
Ngurangan pulsation aliran hawa pikeun buffering jeung fluktuasi tekanan sistem, ku kituna hawa dikomprés bisa lancar ngaliwatan set purifikasi hawa dikomprés pikeun pinuh miceun pangotor minyak-cai jeung ngurangan beban alat separation oksigén & nitrogén.Samentara éta, nalika munara adsorption ieu switched, éta ogé nyadiakeun jumlah badag hawa dikomprés pikeun alat separation oksigén & nitrogén anu diperlukeun pikeun dorongan gancang dina waktu anu singget.Ku alatan éta, tekanan dina munara adsorption gancang naek ka tekanan kerja pikeun mastikeun operasi dipercaya jeung stabil pakakas.

Oksigén & Nitrogén Separation Alat
Aya dua menara adsorpsi A sareng B kalayan ayakan molekular khusus.Nalika hawa dikomprés bersih asup ka inlet munara A sarta ngalir ngaliwatan tabung molekular ka outlet, N2 ieu adsorbed, sarta produk oksigén ngalir kaluar.Sanggeus sababaraha waktu, ayakan molekular dina munara A jenuh.Dina waktu ieu, munara A eureun adsorption otomatis, hawa dikomprés ngalir kana munara B pikeun nyerep nitrogén jeung produksi oksigén, sarta réaktif dina tabung molekular munara A. Dua munara ngalaksanakeun adsorption na reactivation ganti pikeun ngalengkepan separation oksigén & nitrogén sarta terus kaluaran. oksigén.Prosés di luhur dikawasa ku programmable logic controller (PLC).

Tank panyangga oksigén
Tank panyangga oksigén nyaimbangkeun tekanan sareng kamurnian oksigén anu dipisahkeun tina sistem pamisahan nitrogén & oksigén pikeun mastikeun suplai oksigén anu kontinyu sareng stabil.Saatos karya switching munara adsorption, éta recharges sababaraha gas sorangan ka munara adsorption pikeun ngaronjatkeun tekanan sarta ngajaga ranjang.Ku alatan éta, tank panyangga oksigén maénkeun peran bantu anu penting pisan dina prosés operasi.

Diagram Aliran Prosés

Aplikasi PSA Oksigén Generator Plant pikeun Glassing

Téhnologi durukan oxy-suluh
Lebur kaca tradisional ngagunakeun hawa salaku médium pangrojong durukan.Lamun hawa dipaké pikeun ngarojong durukan, leuwih ti 78% nitrogén jeung komponén séjén teu bisa ngahasilkeun panas, komo meakeun jeung nyokot jauh loba panas dina prosés durukan.Alatan campur pasip nitrogén, teu ngan ngaronjatkeun konsumsi énergi, tapi ogé ngahasilkeun NOx jeung polutan séjén salila durukan suhu luhur.Modeu durukan téknologi durukan oxy-fuel hartosna suluh + oksigén, anu seueur dianggo dina kiln kaca kalayan kaunggulan anu jelas sapertos kieu:
☆ Ngirit bahan bakar sareng ningkatkeun kauntungan komprehensif;
☆ Laju lebur luhur;
☆ Ngurangan émisi NOx jeung nyieun perlakuan gas flue leuwih merenah;
☆ The durukan kiln jeung prosés nu leuwih stabil pikeun ngaronjatkeun ngahasilkeun jeung kualitas produk;
☆ Ngurangan konsumsi refractory kaca pikeun ngahontal produksi héjo.
☆ The adjustment prosés produksi kaca leuwih merenah tur akurat;
☆ Teu perlu ngabalikeun operasi kiln durukan oxy-suluh pikeun ngurangan émisi lebu éféktif.The ngalayang tina campuran bisa nyimpen campuran sarta ngurangan erosi tina lebu ngalayang dina luhureun Arch jeung témbok payudara;

Parameter Téknis Utama

Laju Aliran Nitrogén 3 ~ 400Nm3/jam
Nitrogén Purity 90 ~ 95%
Tekanan Nitrogén 0.1~ 0,5 MPa(Bisa diatur)
Titik embun-embunan -60℃ ~-45

Modél Identifiers tina separation mémbran nitrogén generator.

Spésifikasi Kaluaran(Nm³ / h) Konsumsi Gas Éféktif (Nm³/ mnt) Inlet DN(mm) Outlet DN(mm)
BNO3 3 0.64 25 25
BNO5 5 1.10 25 25
BNO10 10 2.15 32 25
BNO15 15 3.23 40 25
BNO20 20 4.30 40 25
BNO25 25 5.38 50 25
BNO30 30 6.45 50 25
BNO40 40 8.60 50 25
BNO50 50 10.75 65 25
BNO60 60 12.90 65 25
BNO80 80 17.20 80 25
BNO100 100 21.50 80 25
BNO120 120 25.80 100 32
BNO150 150 32.25 100 32
BNO200 200 43.00 125 40

Catetan:
Numutkeun sarat konsumén (aliran nitrogén / purity / tekanan, lingkungan, kagunaan utama jeung sarat husus), Binuo Mékanika bakal ngaropéa pikeun produk non-standar.

Angkutan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami