. Cina Food Processing PSA nitrogén Generator Plant Pabrik jeung Pabrik |Binuo

Pangolahan Dahareun PSA Nitrogén Generator Plant

Katerangan pondok:

Bubuka PSA Téhnologi

PSA Téhnologi mangrupakeun tipe anyar tina adsorption gas sarta téhnologi separation.Éta parantos narik perhatian sareng bersaing di industri dunya pikeun pamekaran sareng panalungtikan nalika kaluar.

PSA Téhnologi dipaké kana produksi industrial di 1960s.Sareng dina taun 1980-an, téknologi PSA nampi terobosan dina aplikasi industri pikeun janten téknologi adsorpsi sareng pamisahan gas anu paling populér di unit dunya ayeuna.

téhnologi PSA utamana dipaké dina separation oksigén & nitrogén, drying hawa, purifikasi hawa jeung purifikasi hidrogén.Di antarana, separation oksigén & nitrogén nyaéta pikeun meunangkeun nitrogén atawa oksigén ngaliwatan kombinasi ayakan molekular karbon jeung adsorption tekanan ayun.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka PSA Téhnologi

PSA Téhnologi mangrupakeun tipe anyar tina adsorption gas sarta téhnologi separation.Éta parantos narik perhatian sareng bersaing di industri dunya pikeun pamekaran sareng panalungtikan nalika kaluar.
PSA Téhnologi dipaké kana produksi industrial di 1960s.Sareng dina taun 1980-an, téknologi PSA nampi terobosan dina aplikasi industri pikeun janten téknologi adsorpsi sareng pamisahan gas anu paling populér di unit dunya ayeuna.
téhnologi PSA utamana dipaké dina separation oksigén & nitrogén, drying hawa, purifikasi hawa jeung purifikasi hidrogén.Di antarana, separation oksigén & nitrogén nyaéta pikeun meunangkeun nitrogén atawa oksigén ngaliwatan kombinasi ayakan molekular karbon jeung adsorption tekanan ayun.

Aliran Prosés Téhnologi PSA

Aplikasi PSA Nitrogen Generator Plant pikeun Pangolahan Pangan

Nitrogén kaeusi bungkusan dahareun
Bungkusan anu dieusi nitrogén tiasa ngajagi bentuk tuangeun batin pikeun nyegah tuangeun anu renyah.Kusabab teu saimbangna tekanan internal sareng éksternal, bungkusan anu dieusi nitrogén ogé tiasa ngahindarkeun beungkeutan tekanan tina bungkusan dahareun sareng ngagentos tékstur.Nalika bahan bungkusan ruksak disababkeun ku tilepan permukaan, bungkusan anu dieusi nitrogén tiasa ngirangan résiko karusakan dahareun.Kadaharan anu bentukna henteu teratur tiasa ngajaga kaéndahan permukaan bungkusan ogé.

Antiseptik & Pelestarian
Nurutkeun kana réaksi oksidasi jeung partisipasi oksigén, éta promotes baranahan mikroorganisme jeung baktéri ngakibatkeun korupsi dahareun jeung deterioration.Nitrogén mangrupa gas inert, nu bisa ngaleutikan sarta ngahambat baranahan baktéri dina dahareun.Tujuan ngagunakeun nitrogén nyaéta pikeun ngaleungitkeun oksigén sareng ngalambatkeun oksidasi sareng réspirasi dahareun.Husus, kaleyuran nitrogén leutik dina cai jeung minyak, sarta adsorption nitrogén ku dahareun relatif leutik.Ku alatan éta, éta bisa dipaké salaku gas hadé pikeun antiseptik dahareun jeung pelestarian.
Panyimpenan Serangga Buktina
Ngeusian nitrogén bisa nyegah karuksakan hama pikeun cereals, kacang, bungbuahan, sayuran jeung saterusna no.Samentara éta, gudang ngeusian nitrogén bisa ngalambatkeun métabolisme kawas ngasupkeun hibernasi jeung inhibiting post ripening, jadi bisa disimpen keur lila.
Anggur Sealing (Kaleng) jeung Panyimpenan
Nitrogén bisa nyabut oksigén jeung nyegah oksidasi, korupsi jeung discoloration tina inuman carbonated jeung minyak plant pikeun bir, anggur, buah anggur, minyak plant, bisa mencét, botol niupan jeung capping.Upami nganggo sumbat botol gabus, éta tiasa nyegah kapang tina gabus dina botol.

Nitrogén Puffing
Nitrogén puffing bisa ningkatkeun volume sarta kakuatan ékspansi pikeun manjangkeun umur pikeun minyak pangan, mayonis, margarin tong atawa produk minyak kacang.

Parameter Téknis Utama

Laju Aliran Nitrogén 3 ~ 3000Nm3/jam
Nitrogén Purity 95 ~ 99,999%
Tekanan Nitrogén 0.1~ 0,8 MPa(Bisa diatur)
Titik embun-embunan -60℃ ~-45

Modél Identifiers tina separation mémbran nitrogén generator.

Spésifikasi Kaluaran(Nm³ / h) Konsumsi Gas Éféktif (Nm³ / mnt)
BNN97-10 10 0.38
BNN97-15 15 0.57
BNN97-20 20 0.75
BNN97-25 25 0.94
BNN97-30 30 1.13
BNN99-10 10 0.45
BNN99-15 15 0.67
BNN99-20 20 0.89
BNN99-25 25 1.12
BNN99-30 30 1.34
BNN99.5-5 5 0.26
BNN99.5-10 10 0.52
BNN99.5-15 15 0.78
BNN99.5-20 20 1.04
BNN99.5-25 25 1.30
BNN99.5-30 30 1.56

Catetan:
Numutkeun sarat konsumén (aliran nitrogén / purity / tekanan, lingkungan, kagunaan utama jeung sarat husus), Binuo Mékanika bakal ngaropéa pikeun produk non-standar.

Angkutan

gambar produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami