FAQs

Naon harga anjeun?

Harga kami tiasa robih gumantung kana bahan baku sareng faktor pasar anu sanés.Kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan ngahubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep.

Dupi anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?

Henteu. Naha anjeun mesen produk sacara misah atanapi set lengkep, sadayana puas kana kaayaan pesenan.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu relevan?

Sumuhun.Urang tiasa nyayogikeun sabagéan ageung dokuméntasi kalebet dokumén anu disarengan sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

What is the average lead time?

Rata-rata waktos kalungguhan nyaéta 60 dinten saatos nampi sateuacanna.Waktos kalungguhan janten efektif nalika: (1) kami nampi sateuacanna anjeun.(2) kami gaduh konfirmasi ahir anjeun pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami.
30% T / T sateuacanna, Balance OA Payable Sateuacan kiriman.

Naon jaminan produk?

Urang ngajamin bahan jeung workmanship urang.Dina garansi atanapi henteu, urang ngabéréskeun masalah palanggan salaku misi inti sareng janji pikeun nyugemakeun sadaya para nasabah.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Sacara umum, kami nyayogikeun harga FOB Qingdao Port.Lamun anjeun milih angkutan séjén, mangga ngahubungan kami.