Produk anu nyayogikeun kabutuhan kaséhatan masarakat.Numutkeun WHO, produk ieu kedah sayogi "saban waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu pas, kalayan kualitas anu dijamin sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampuh individu sareng masarakat".

Generator Diesel

  • Diesel generator borongan

    Diesel generator borongan

    bubuka produk:
    Diesel Generator Set mangrupikeun produk pembangkit listrik kualitas luhur, anu nyayogikeun catu daya kontinyu pikeun sababaraha pangguna.Éta tiasa dianggo salaku kakuatan darurat atanapi sayaga pikeun panggunaan samentawis, ogé dianggo salaku kakuatan utama 380/24 pikeun operasi kontinyu.Biaya investasi rendah, sareng rasio harga kinerja tinggi.