. Cina Diesel generator borongan Pabrik jeung Pabrik |Binuo

Diesel generator borongan

Katerangan pondok:

bubuka produk:
Diesel Generator Set mangrupikeun produk pembangkit listrik kualitas luhur, anu nyayogikeun catu daya kontinyu pikeun sababaraha pangguna.Éta tiasa dianggo salaku kakuatan darurat atanapi sayaga pikeun panggunaan samentawis, ogé dianggo salaku kakuatan utama 380/24 pikeun operasi kontinyu.Biaya investasi rendah, sareng rasio harga kinerja tinggi.


Rincian produk

Tag produk

Dina raraga nyugemakeun konsumén merlukeun hadé tur ningkatkeun layanan hiji-eureun, Binuo Mékanika nyadiakeun Diesel Generator Set jeung jasa jualan Bagian Asli.Éta salawasna brand kawentar internasional tur jaminan otentik.Binuo Mékanika ogé nyayogikeun jasa saatos penjualan sareng pangropéa.

Bubuka produk

Diesel Generator Set mangrupikeun produk pembangkit listrik kualitas luhur, anu nyayogikeun catu daya kontinyu pikeun sababaraha pangguna.Éta tiasa dianggo salaku kakuatan darurat atanapi sayaga pikeun panggunaan samentawis, ogé dianggo salaku kakuatan utama 380/24 pikeun operasi kontinyu.Biaya investasi rendah, sareng rasio harga kinerja tinggi.

Prinsip Dasar

The Diesel Generator Set ngarobah énérgi tina solar kana listrik.Dina silinder solar, hawa beresih disaring pinuh dicampurkeun jeung solar atomized-tekanan tinggi nyuntik ku nozzle suntik suluh, lajeng volume diréduksi jeung suhu ieu rising gancang ku piston Tonjolan luhur pikeun ngahontal titik ignition minyak solar.Nalika minyak solar dihurungkeun, gas anu dicampur kaduruk pisan sareng volumena ngembang gancang pikeun nyorong piston ka handap anu disebut "karya".

Unggal silinder jalan dina urutan, ku kituna dorong nu nimpah piston nu jadi kakuatan pikeun nyorong crankshaft ngaliwatan rod nyambungkeun.Alternator sinkron brushless dipasang sacara coaxially sareng crankshaft mesin solar, teras rotasi mesin solar ngadorong rotor generator.Dumasar kana prinsip induksi éléktromagnétik, generator bakal kaluaran gaya éléktromotif ngainduksi sareng ngahasilkeun arus dina sirkuit beban katutup.
Ieu prinsip dasar tina Diesel Generator Set dieu.Dina raraga pikeun ménta kaluaran kakuatan usable tur stabil, ogé perlu runtuyan engine solar jeung kontrol generator, alat panyalindungan jeung sirkuit.

Analisis Struktur

Hiji set generator solar biasa utamana diwangun ku tilu bagian: mesin solar, generator jeung sistem kontrol.Aya dua modus sambungan antara mesin solar jeung generator, hiji nyaeta sambungan fléksibel nu dua bagian disambungkeun ku gandeng, sarta séjén nyaéta sambungan kaku nu ngagunakeun bolts-kakuatan tinggi pikeun ngabentuk nyambungkeun jeung sapotong nyambungkeun kaku tina generator jeung piringan flywheel mesin solar.Sambungan kaku tina set generator solar langkung seueur dianggo di pasar.
Saatos mesin solar sareng generator disambungkeun, aranjeunna dipasang dina pigura handapeun umum, sareng dilengkepan ku rupa-rupa sensor pelindung sapertos sensor suhu cai.Operator tiasa ningali status operasi mesin solar sacara visual ngaliwatan sensor.Urang ogé tiasa nyetél wates luhur pikeun sensor, janten, sistem kontrol bakal masihan alarm sateuacanna nalika nilai wates ngahontal atanapi ngaleuwihan, tapi upami operator henteu nyandak ukuran dina waktosna, sistem kontrol otomatis bakal ngeureunkeun unit. .Ieu cara anu generator solar ngajaga diri.

Sensor narima sagala rupa informasi sarta masihan eupan balik, sarta sakabeh data bakal nembongkeun dina sistem kontrol generator solar set.Sistem kontrol ogé ngalaksanakeun fungsi panyalindungan.Panel kontrol umumna dipasang dina generator, nu disebut panel kontrol ransel, ogé bisa jadi sababaraha panels bebas ditempatkeun di kamar operasi nu disebut panels kontrol pamisah.Panel kontrol nampilkeun parameter listrik sareng parameter operasi mesin solar masing-masing nganggo kabel anu nyambungkeun generator sareng sénsor.

Fitur & Kaunggulan

1. Loba tingkat kapasitas generator tunggal ti sababaraha nepi ka puluhan rébu kW;
2. Struktur kompak tur instalasi fléksibel, dipercaya jeung awét;
3. efisiensi termal High jeung konsumsi bahan bakar low;
4. Mimitian sarta ngahontal kakuatan kaamanan gancang;
5.Maintenance basajan tur kirang kuli;
6.The biaya komprehensif ngeunaan konstruksi set generator solar jeung generasi kakuatan teh panghandapna.
7.The kaayaan gawé robah saeutik dina aplikasi lega.
8.The émisi ngabahayakeun anu low kalawan kaamanan seuneu alus.

Utamana Aplikasi

Situs konstruksi, Palabuhan sareng Docks, Pertambangan, Pembangkit Listrik, Pabrik, Hotel, Rumah Sakit, Sakola, Bank sareng widang sanésna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami