. Cina ngaropéa Air Compressor Pabrik jeung Pabrik |Binuo

Kompresor hawa ngaropéa

Katerangan pondok:

bubuka:

Kompresor hawa mangrupikeun jinis alat anu ngahasilkeun tekanan kalayan hawa salaku sedeng, sareng mangrupikeun alat inti sistem pneumatik.Compressor hawa ngarobah énergi mékanis aslina kana énergi tekanan gas, sarta nyadiakeun sumber kakuatan pikeun alat pneumatic.Henteu ngan loba dipaké, ogé mangrupa parabot penting tur penting dina sagala rupa widang.The screw compressor hawa kami disebutkeun biasana nujul kana kembar-screw compressor.Sapasang rotors hélik saling meshing disusun paralel dina mesin utama compressor nu.Luar bunderan pitch (katempo tina bagian cross), urang disebut rotor kalawan huntu gilig salaku rotor jalu atawa screw jalu, sarta di jero bunderan pitch (ditempo tina cross sectional), rotor jeung huntu kerung disebut rotor bikang atawa bikang. screw.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Kompresor hawa mangrupikeun jinis alat anu ngahasilkeun tekanan kalayan hawa salaku sedeng, sareng mangrupikeun alat inti sistem pneumatik.Compressor hawa ngarobah énergi mékanis aslina kana énergi tekanan gas, sarta nyadiakeun sumber kakuatan pikeun alat pneumatic.Henteu ngan loba dipaké, ogé mangrupa parabot penting tur penting dina sagala rupa widang.The screw compressor hawa kami disebutkeun biasana nujul kana kembar-screw compressor.Sapasang rotors hélik saling meshing disusun paralel dina mesin utama compressor nu.Luar bunderan pitch (katempo tina bagian cross), urang disebut rotor kalawan huntu gilig salaku rotor jalu atawa screw jalu, sarta di jero bunderan pitch (ditempo tina cross sectional), rotor jeung huntu kerung disebut rotor bikang atawa bikang. screw.
Sacara umum, rotor jalu ngadorong rotor bikang pikeun muterkeun salaku rotor aktip.Bantalan bal dina rotor ngamungkinkeun rotor ngahontal posisi axial sareng nanggung gaya axial compressor.Bantalan dorong roller tapered dina kadua tungtung rotor ngahontal posisi radial sareng nanggung gaya radial sareng axial compressor.Dina duanana tungtung host compressor, buka bentuk jeung ukuran orifice nu tangtu masing-masing.
Hiji disebut inspirasi, sarta hiji deui disebut knalpot.

Dina sakabeh sistem nitrogén & oksigén generasi, compressor hawa oge indispensable.Sateuacan Binuo mékanika diadegkeun, tim kami parantos ngaladénan dina penjualan kompresor hawa sareng pasar saatos penjualan langkung ti opat taun.Naha tina pandangan profésional atanapi pangalaman pangalaman, mékanika Binuo tiasa nyugemakeun standar sarat palanggan.
Numutkeun kaayaan gawé konsumén 'jeung sarat, Binuo mékanika bisa nyadiakeun konsultan jeung jualan compressors hawa brand kawentar internasional, sarta layanan hiji-eureun kaasup instalasi, sanggeus-jualan jeung perawatan.

Struktur Screw Air Compressor

Kompresor hawa screw suntik minyak utamana diwangun ku mesin utama sareng mesin bantu.Mesin utama kalebet mesin utama compressor hawa screw sareng motor utama, sareng mesin bantu kalebet sistem knalpot, suntik bahan bakar sareng sistem pamisahan minyak-gas, sistem pendingin, sistem kontrol sareng sistem listrik.Dina asupan jeung sistem knalpot, hawa bébas asup kana port nyeuseup tina compressor hawa sanggeus lebu jeung pangotor disaring ku filter inlet hawa, lajeng mixes jeung minyak lubricating nyuntik salila komprési.Campuran minyak-gas dikomprés discharged kana kendang separation minyak-gas, lajeng dikirim ka sistem pamakéan sanggeus separation minyak-gas, klep tekanan minimum, cooler pungkur jeung separator hawa-cai.
Dina suntik suluh jeung sistem separation minyak-gas, minyak lubricating dina kendang separation minyak-gas ngajaga aliran dina sirkuit nalika compressor hawa ngoperasikeun normal, sarta eta gumantung kana tekanan diferensial antara port knalpot jeung port suntik suluh. compressor hawa.Dina tekenan diferensial, minyak lubricating asup ka cooler minyak, klep kontrol suhu sarta filter minyak pikeun miceun pangotor jeung partikel, mangka lolobana minyak lubricating disemprot kana chamber komprési tina compressor hawa pikeun lubricate, segel, tiis jeung ngurangan bising. , sareng sésana disemprot kana kamar bantalan sareng kotak gear ningkatna masing-masing.

Prinsip Operasi

1.Prosés inspirasi
Hiji tungtung huntu laun disengages tina bolong jeung gerakan rotor pikeun ngabentuk hiji volume antar huntu.Perluasan volume huntu nyieun vakum internal tangtu.Samentara éta, volume inter huntu ngan disambungkeun jeung port nyeuseup, ku kituna gas ngalir dina tekanan diferensial.Salila rotasi rotor saterusna, huntu tina rotor jalu terus dipisahkeun tina slot huntu sahiji rotor bikangna, kituna, volume antar huntu dimekarkeun anu disambungkeun jeung port nyeuseup.Nalika volume inter huntu ngahontal nilai maksimum jeung rotor rotates sarta dipegatkeun tina port nyeuseup, prosés inspiratory ends.Lajeng, puncak huntu tina rotor jalu jeung nu bikang disegel ku casing, sarta gas dina slot huntu dikurilingan dina spasi katutup ku huntu rotor jeung casing nu, ieu disebut prosés sealing.

2.Prosés komprési
Kusabab tina meshing huntu rotor jeung rotor rotates, volume antar huntu terus ngurangan, sarta volume gas disegel ogé ngurangan, ku kituna, tekanan gas ngaronjat pikeun ngahontal prosés komprési gas.Prosés komprési bisa neruskeun nepi ka volume antar huntu disambungkeun raket jeung port knalpot.

3.Prosés knalpot
Saatos volume inter huntu disambungkeun jeung port knalpot, prosés knalpot dimimitian.Lamun volume antar huntu nurun terus, gas kalayan tekanan tungtung komprési internal laun discharged ngaliwatan port knalpot.Nepi ka garis dijieun dina tungtung huntu geus pinuh aktipitas, prosés réngsé, Samentara éta, gas dina volume inter huntu sagemblengna discharged ngaliwatan port knalpot, sarta volume tina volume inter huntu katutup bakal nol.

Aplikasi

✧ Kakuatan frékuénsi screw compressor hawa.
Aplikasi: Tekstil, Éléktronik, Industri Manufaktur

✧ Kompresor hawa screw bébas oli.
Aplikasi: Industri Farmasi, Industri Kimia Rupa

✧ compressor hawa screw husus pikeun motong laser.
Aplikasi: motong laser

✧ Magnet permanén variabel frékuénsi screw compressor hawa.
Aplikasi: Tekstil, Éléktronik, Industri Manufaktur

✧ Dua tahap kompresor hawa screw dikomprés.
Aplikasi: Tekstil, Serat Kimia, Industri Kaca


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami