Produk anu nyayogikeun kabutuhan kaséhatan masarakat.Numutkeun WHO, produk ieu kedah sayogi "saban waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu pas, kalayan kualitas anu dijamin sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampuh individu sareng masarakat".

Parabot Corollary

  • Cooling Cai Chiller borongan

    Cooling Cai Chiller borongan

    bubuka:

    Cooling Cai Chillers ngabagi kana tipe hawa tiis jeung tipe cai tiis umumna.

    Cai Cooled Chillers ngagunakeun cai ti munara cooling éksternal pikeun miceun panas ngaliwatan condenser nu.Ilahar dipaké dina aplikasi industri badag, kaasup manufaktur sarta ngolah dahareun.
    Air Cooled Chillers ngagunakeun hawa ambient pikeun miceun panas, sarta panas ieu discharged ti sirkuit refrigeration ngaliwatan condenser nu.Bisa dipaké dina sagala rupa aplikasi industri, kaasup médis, brewery, laboratorium, suntik molding, jsb;

  • Diesel generator borongan

    Diesel generator borongan

    bubuka produk:
    Diesel Generator Set mangrupikeun produk pembangkit listrik kualitas luhur, anu nyayogikeun catu daya kontinyu pikeun sababaraha pangguna.Éta tiasa dianggo salaku kakuatan darurat atanapi sayaga pikeun panggunaan samentawis, ogé dianggo salaku kakuatan utama 380/24 pikeun operasi kontinyu.Biaya investasi rendah, sareng rasio harga kinerja tinggi.