. Cina Cooling Cai Chiller borongan Pabrik jeung Pabrik |Binuo

Cooling Cai Chiller borongan

Katerangan pondok:

bubuka:

Cooling Cai Chillers ngabagi kana tipe hawa tiis jeung tipe cai tiis umumna.

Cai Cooled Chillers ngagunakeun cai ti munara cooling éksternal pikeun miceun panas ngaliwatan condenser nu.Ilahar dipaké dina aplikasi industri badag, kaasup manufaktur sarta ngolah dahareun.
Air Cooled Chillers ngagunakeun hawa ambient pikeun miceun panas, sarta panas ieu discharged ti sirkuit refrigeration ngaliwatan condenser nu.Bisa dipaké dina sagala rupa aplikasi industri, kaasup médis, brewery, laboratorium, suntik molding, jsb;


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Cooling Cai Chillers ngabagi kana tipe hawa tiis jeung tipe cai tiis umumna.
Cai Cooled Chillers ngagunakeun cai ti munara cooling éksternal pikeun miceun panas ngaliwatan condenser nu.Ilahar dipaké dina aplikasi industri badag, kaasup manufaktur sarta ngolah dahareun.
Air Cooled Chillers ngagunakeun hawa ambient pikeun miceun panas, sarta panas ieu discharged ti sirkuit refrigeration ngaliwatan condenser nu.Bisa dipaké dina sagala rupa aplikasi industri, kaasup médis, brewery, laboratorium, suntik molding, jsb;
Chiller cai cooling diwangun ku compressor, condenser, evaporator, klep ékspansi, sirkulasi pompa cai, sistem kontrol listrik jeung pigura.Beda utama antara chillers cai tiis jeung chillers hawa tiis teh condensers, nu chillers cai tiis umumna ngagunakeun cangkang jeung tube exchangers panas kalayan efisiensi énergi tinggi.

Binuo Mechanics gaduh kerjasama strategis jangka panjang sareng produsén chiller cai cooling anu terkenal.Kami bagikeun téknologi sareng bisnis pikeun win-win.Ku alatan éta, Binuo mékanika bisa nyugemakeun sarat customer ngeunaan cooling chiller cai, kayaning rundingan design, Pilihan tipe, sanggeus-jualan jeung perawatan.

Prinsip Kerja

Chillers cai tiis ngagunakeun cangkang jeung tube evaporators pikeun tukeur panas antara cai jeung refrigerant, sarta sistem refrigerant absorbs beban panas cai pikeun ngahasilkeun cai tiis.Panas dibawa ka cangkang jeung tube condenser ngaliwatan compressor refrigeration sarta disilihtukeurkeun antara refrigerant jeung cai, ku kituna caina absorbs panas sarta nyandak panas kaluar tina munara cooling éksternal ngaliwatan pipa cai.
Hawa tiis chiller nyedot hawa low jeung low-tekanan refrigerant gas sanggeus refrigeration evaporative ku compressor nu, sarta compresses kana-suhu luhur jeung gas-tekanan luhur ka condenser, mangka gas ieu leuwih tiis kana suhu normal jeung cairan tekanan tinggi ku condenser nu.Nalika cairan ngalir kana klep ékspansi termal, éta throttled handap uap baseuh-suhu lemah sareng tekanan-rendah tur ngalir kana cangkang jeung tube evaporator pikeun nyerep panas tina cai chilled sarta ngurangan suhu cai.Refrigerant ngejat disedot deui kana compressor ka siklus refrigeration salajengna.

Fitur & Kaunggulan

1. Struktur basajan tur instalasi merenah;
2. Operasi nyaeta intuitif jeung basajan kalawan sistem kontrol otomatis, sarta stabil sarta dipercaya
3. efisiensi bursa panas High;
4. Laju gagalna low, noise lemah sareng hirup layanan panjang;
5. kontrol suhu akurat;
6. Énergi hemat jeung perlindungan lingkungan;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk