. Cina Amonia dékomposisi kana Hidrogén Pabrik jeung Pabrik |Binuo

dékomposisi amonia ka hidrogén

Katerangan pondok:

Dékomposisi amonia

Produksi hidrogén tina dékomposisi amonia nyokot amonia cair salaku bahan baku.Saatos vaporization, gas campuran ngandung 75% hidrogén jeung 25% nitrogén diala ku pemanasan sarta dékomposisi kalawan katalis.Ngaliwatan adsorption tekanan ayun, hidrogén jeung purity 99,999% bisa salajengna dihasilkeun.


Rincian produk

Tag produk

Dékomposisi amonia

Produksi hidrogén tina dékomposisi amonia nyokot amonia cair salaku bahan baku.Saatos vaporization, gas campuran ngandung 75% hidrogén jeung 25% nitrogén diala ku pemanasan sarta dékomposisi kalawan katalis.Ngaliwatan adsorption tekanan ayun, hidrogén jeung purity 99,999% bisa salajengna dihasilkeun.

Prinsip dékomposisi amonia

Cairan Amonia Nguap
Cairan amonia nu ngalir kaluar tina botol amonia asup ka vaporizer amonia munggaran.Ngagunakeun pemanasan mandi cai pikeun vaporization, sarta vaporizer mangrupa exchanger panas tube-lambar.Amonia disayogikeun ka sisi tabung, sareng sisi cangkang nyaéta cai panas anu dipanaskeun ku manaskeun listrik.Cai panas sareng amonia cair tukeur panas pikeun nguap amonia cair kana amonia gas kalayan 1.5MPa sareng 45 ℃.Amonia gas diréduksi tina 1.5MPa ka 0.05Mpa ku klep pangurangan tekanan pikeun tukeur panas sareng gas suhu luhur tina tungku dékomposisi, teras amonia anu dipanaskeun asup kana tungku dékomposisi suhu luhur.

Dékomposisi amonia
The tungku decomposing diwangun ku tungku listrik sarta decomposing tungku liner.Tungku listrik kalebet elemen pemanasan listrik, bahan refractory, bahan insulasi termal, thermistor sareng alat kontrol suhu listrik.Ku jalan kitu, elemen pemanasan listrik nikel kromium alloy Cr20Ni80, nu pangalusna bahan alloy pemanasan listrik.Bahan insulasi termal dijieunna tina bata serat silikat aluminium lightweight populér.
Lapisan tungku dékomposisi nyaéta bagian inti dékomposisi amonia.Amonia retak jadi campuran nitrogén hidrogén dina suhu luhur kalawan katalis dina liner tungku dékomposisi.The liner tungku kudu bisa nanggung suhu luhur jangka panjang 900 ℃ jeung korosi ti amonia.Ku alatan éta, ngagunakeun alloy tahan suhu luhur salaku bahan liner tungku, sarta liner tungku nyieun kana U-bentuk jeung katalis nikel tinggi.Amonia diuraikeun jadi gas campuran nu ngandung 75% hidrogén jeung 25% nitrogén jeung katalis dina suhu luhur.
Persamaan kimia nyaéta 2NH3 → 3H2 + N2 - Q

Purifikasi PSA / Produksi Hidrogen PSA
Gas campuran ngaliwatan exchanger panas jeung cooler cai, lajeng asup ka purifier hidrogén pikeun purifikasi.Purifikasi diwangun ku deaerator, cooler, dryer adsorption tabung molekular, grup klep jeung kontrol listrik.
Numutkeun prinsip adsorption tekanan ayun (PSA), aya dua dryers adsorption tabung molekular, sarta dua dryers adsorption tabung molekular didaur ulang.Hiji nyerep najis sareng anu sanésna nyerep sareng ngaluarkeun najis.

Aliran prosés dékomposisi amonia

Parameter Téknis

Amonia atah
Tekanan 0,5 bar
Titik embun-embunan 10
Standar Di luhur 1st kelas standar nasional

Hidrogén produk

Tekanan ~0,5 bar
Titik embun-embunan ≤-10
Sésana amonia 0,1%
Laju aliran hidrogén 1~1000Nm3/jam

Fitur dékomposisi amonia

☆ béaya rendah, konsumsi énergi jeung investasi, ukuran leutik jeung efisiensi tinggi.
☆ hawa ieu dikawasa ku controller suhu otomatis tur aliran diatur ku klep nu.Ku alatan éta, kinerja dipercaya.
☆ Paké katalis kualitas luhur, stainless steel tahan panas, nikel kromium alloy elemen pemanasan listrik sarta valves stainless steel.
☆ Basajan ngagunakeun tur masang tanpa konstruksi ibukota, struktur kompak jeung aréa lanté leutik salaku tipe skid dipasang integral.
☆ gas bisa dipaké kalawan bébas dina rentang produksi gas dipeunteun kalawan kaamanan tinggi.Sacara umum, teu perlu pikeun nyimpen hidrogén dina tank gudang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami