Tentang Kami

Shan Dong Binuo mékanika Co., LTD.

lokasina di Weifang Binhai, Propinsi Shan Dong Cina jeung angkutan merenah.Ruang lingkup bisnis sareng jasa nyertakeun sakumna dunya.Binuo Mechanics mangrupikeun ahli jasa pamisahan hawa hiji-eureun anu kalibet dina panalungtikan, pamekaran, manufaktur, penjualan sareng jasa pemisahan hawa nitrogén, hidrogén sareng oksigén generasi, ogé nyayogikeun jasa penjualan sareng pangropéa alat-alat corollary, sapertos kompresor hawa, generator solar jeung cooling chiller cai.

about_img

Profil Perusahaan

Produk utama nyaéta nitrogén & oksigén generasi, kaasup desain, produksi, jualan, instalasi, sanggeus-jualan jeung pangropéa jasa ngaropéa.Samentara éta, wengkuan produk ogé nyertakeun parabot corollary, kayaning set pinuh ku compressor hawa, generator solar jeung chiller cai tiis kalayan nyadiakeun konsultan, jualan, sanggeus-jualan jeung jasa perawatan.

Binuo Mékanika diadegkeun dina 2018. Hiji pabrik beroperasi di Suzhou, sareng anu sanésna ngawangun di Weifang.Puluhan insinyur profésional disiapkeun pikeun ngalayanan anjeun.Sadaya tim penjualan sareng saatos penjualan pisan profésional, ngalaman sareng tanggung jawab.

Salaku awal 2014

Salaku awal salaku 2014, tim aslina mimiti kalibet dina jualan, sanggeus-diobral tur pamaliharaan of compressors hawa, sarta bisnis jeung jasa footprints sakuliah nagara.Taun 2016, tim asli ngahubungi Takeda Jepang pikeun ngabahas sareng ngarencanakeun gawé babarengan téknologi PSA.Taun hareup, tim aslina indit ka diajar PSA nitrogén jeung téhnologi generasi oksigén di Jerman, sarta diusahakeun Ngawujudkeun transformasi parusahaan.Samentara éta, tim aslina direkrut grup elit profésional sarta teknis senior di mesin, panerapan listrik jeung téhnologi gas, sarta hired sababaraha ahli industri salaku konsultan.

Nepi ka 2018

Dugi ka 2018, Binuo Mechanics investasi sareng ngawangun pangkalan produksi kalayan bengkel produksi standar, pusat R&D sareng pusat pamariksaan di Zona Pangembangan Industri Suzhou High-tech, anu nutupan legana 5000㎡.Dasar Produksi fokus kana desain profésional sarta produksi PSA sarta separation mémbran nitrogén generator, PSA na VPSA generator oksigén, nitrogén jeung generasi hidrogén jeung purifikasi parabot, jsb Pamaké kaasup kimiawi, farmasi biologis, ngolah dahareun, éléktronika, ban karét, laser. motong, kaca jeung industri lianna.

Dina 2019

Taun 2019, Binuo Mechanics mimiti ngekspor, sareng produk utama nyaéta generator nitrogén PSA, generator oksigén PSA sareng kompresor hawa.Parantos diékspor ka Filipina, Vietnam, Jepang, Malaysia, Pakistan sareng nagara-nagara sanés ku 2021. Kualitas luhur produk sareng jasa pribadi tina Binuo Mechanics parantos wareg pisan sareng dipercaya ku para nasabah di sakumna dunya.

Dina 2021

Dina 2021, Shan Dong Binuo Mechanics Co.,LTD.parantos ngamimitian kerjasama bisnis anu jero sareng ngabagi téknologi sareng Atlas, Jiuding Refrigeration sareng Weichai Group.Dina raraga ngaronjatkeun ranté suplai ngarojong aya tur jadi puseur distribusi jeung neundeun of Generators nitrogén PSA, compressors hawa, Generators solar jeung cooling chiller cai, Binuo mékanika mimiti rencanana sarta ngawangun bengkel anyar di Weifang kalayan rojongan ti Biro Dagang lokal.

Binuo Tech sarta Service

✧Binuo Mechanics parantos angkat ka Takeda Jepang pikeun tukeur téknologi sareng kerjasama PSA ti saprak ngadeg taun 2018;
✧Binuo Mékanika réngsé sertifikasi ISO dina 2018;
✧Binuo Mékanika gaduh tim téknis profésional langkung ti 10 taun;
✧Binuo Mechanics geus gawé bareng raket jeung desain profésional domestik & lembaga panalungtikan sarta akademi pikeun innovate téhnologi terus jeung ningkatkeun kinerja sarta kualitas produk.
✧Tim penjualan Binuo Mechanics langkung milih panilitian sareng pamekaran téknis, langkung saé nyayogikeun para nasabah kalayan bimbingan téknis profésional sareng jasa saatos penjualan;
✧Binuo Mechanics gaduh tim jasa saatos penjualan langkung ti 10 urang pikeun ngalayanan para nasabah di sakumna dunya.Anggotana profésional kalayan langkung ti lima taun, sareng gaduh pangalaman pangropéa anu beunghar dina sagala jinis alat sareng sirkuit, profesionalisme anu langkung luhur sareng sikep tanggung jawab;

Kapanggih
+
Tim Téknis profésional
+
Saatos-jualan Service Tim
Binuo_Tech_img1
Binuo_Tech_img2
Binuo_Tech_img3

Widang Generasi Nitrogén & Oksigén

Hawa Compressor Widang

✧Binuo Mékanika ngahasilkeun pabrik generator nitrogén tingkat tinggi (99,99%) dina 21 Agustus 2018, anu diterapkeun dina Ban Duratti Cina;
✧Binuo Mechanics nampi proyék skala ageung munggaran dina bulan Nopémber 2018 ti Cynda Chemical China, sareng nyayogikeun 4 sét generator oksigén skala 165m³ sareng 5 sét generator nitrogén skala ageung 800m³ dugi ka ayeuna.
✧April 2019, Binuo Mechanics ngékspor pabrik generator nitrogén munggaran ka pabrik mékanis di Vietnam;
✧Palanggan biasa luar negeri anu munggaran nyaéta pabrik pangolahan kadaharan di Jepang.Binuo Mékanika nyayogikeun 2 sét generator nitrogén sareng 4 sét kompresor hawa salami dua taun berturut-turut pikeun aranjeunna.

✧Binuo Mechanics gaduh gawé babarengan jangka panjang sareng Atlas, Ingersoll Rand, American Sullair, China Deman sareng China Dehaha;
✧Awal taun 2014, tim Binuo Mechanics mimiti kalibet dina jasa penjualan sareng pangropéa compressor hawa sareng alat-alat corollary.
✧Binuo Mechanics ngajual kompresor hawa screw munggaran ka pabrik kaca di Cina.
✧Binuo Mechanics ngékspor kompresor hawa sekrup anu munggaran ka pabrik pangolahan pangan Filipina dina taun 2019.
✧Ti saprak Binuo Mechanics diadegkeun, kami parantos ngajual ampir sarébu compressor hawa ka sakumna dunya sareng nanganan rébuan jasa pangropéa dugi ka Agustus 2021.

Service_IMG1
Service_IMG2
Service_IMG3

Konsep perusahaan

Kaunggulan Kasatiaan Win-win Inovasi

Ngudag Perusahaan

Binuo Mékanika ngajantenkeun para nasabah langkung murah pikeun produk anu sami, langkung terjamin pikeun kualitas anu sami, langkung nikmat pikeun jasa anu sami.

Syahadat Palayanan

Reputasi munggaran Palanggan munggaran Kualitas munggaran
Téknologi munggaran Service munggaran

Pabrik

Factory_img1
Factory_img2
Factory_img3
Factory_img4
Factory_img5
Factory_img6

Sertipikat

Sertipikat_img1
Sertipikat_img2
Sertipikat_img3