PSA Nitrogen / Oksigén Generator Nyadiakeun solusi produksi gas dina situs jeung layanan hiji-eureun global.☆ reliabiliti High jeung kinerja☆ Biaya operasi anu rendah☆ kontrol pinuh otomatis☆ Aplikasi lega.Numutkeun sarat konsumén, nyadiakeun-purity tinggi nitrogén / oksigén.

DIPILIH

MESIN

PSA nitrogén / Oksigén generator

PSA Nitrogen / Oksigén Generator Nyadiakeun solusi produksi gas dina situs jeung layanan hiji-eureun global.
☆ reliabiliti High jeung kinerja
☆ Biaya operasi anu rendah
☆ kontrol pinuh otomatis
☆ Aplikasi lega.
Numutkeun sarat konsumén, nyadiakeun-purity tinggi nitrogén / oksigén.

Produk Panas

PROFIL

PERNYATAAN

Shan Dong Binuo mékanika Co., LTD.nyaeta hiji-eureun jasa separation hawa ahli, lokasina di Weifang Binhai, Propinsi Shan Dong Cina.Ruang lingkup bisnis sareng jasa nyertakeun sakumna dunya.

Produk utama nyaéta nitrogén & oksigén generasi, kaasup desain, produksi, jualan, instalasi, sanggeus-jualan jeung pangropéa jasa ngaropéa.Samentara éta, wengkuan produk ogé nyertakeun parabot corollary, kayaning set pinuh ku compressor hawa, generator solar jeung chiller cai tiis kalayan nyadiakeun konsultan, jualan, sanggeus-jualan jeung jasa perawatan.

 

panganyarna

WARTA

  • Kumaha miceun cai di jero generator nitrogén?

    Kumaha miceun cai tina generator nitrogén?Lamun masih aya cai dina generator nitrogén, éta bisa dihapus ku beberesih.Utamana aya dua metode: metode adsorpsi sareng metode beku.Adsorpsi mangrupikeun metode nyerep uap sareng cair dina permukaan.Hawa asup ngaliwatan lapisan adsorption di inlet hawa, sarta caina bakal diserep ku adsorbent nu.Sanajan kitu, kapasitas adsorption tina adsorbent kawates.Sanggeus hiji ...

  • Bagian Naon Anu Diwangun Generator Nitrogén?

    tank panyangga nitrogén Tank panyangga nitrogén dipaké pikeun nyaimbangkeun tekanan sarta purity nitrogén dipisahkeun tina sistem separation oksigén nitrogén pikeun mastikeun suplai kontinyu nitrogén.Dina waktu nu sarua, sanggeus ngaganti munara adsorption, bagian tina gas bakal recharged kana munara adsorption.Di hiji sisi, éta mantuan pikeun ngaronjatkeun munara adsorption sarta ngajaga ranjang.Éta maénkeun peran anu penting pisan dina padamelan ...

  • Status Generator Nitrogén Salila Operasi Normal

    1. Indikator kakuatan generator nitrogén hurung, sarta indikator siklus nyeuseup kénca, tekanan equalizing jeung nyeuseup katuhu hurung, nunjukkeun mimiti prosés generasi nitrogén;2. Nalika lampu indikator nyeuseup kénca hurung, tekanan tina tank adsorption kénca laun naek ka maksimum ti tekanan equalizing nalika equalizing, sarta tekanan tina tank adsorption katuhu laun turun ka enol ti equalizing ...

  • Analisis Nonconformance of Nitrogén Generator Purity

    Kasalahan umum sareng solusi generator nitrogén kalayan kamurnian anu teu cocog kalebet: laju aliran anu luhur teuing, tabung molekular karbon kadaluwarsa, kontrol klep solenoid, pangaturan kontrol klep régulasi, sareng sajabana dina kasus purity anu teu cocog, ngahubungi produsén dina waktosna, sareng henteu ngijinkeun. non profésional pikeun ngalereskeun tanpa otorisasina.1. Laju aliran teuing tinggi: purity sarta laju aliran asalna ngaropéa pikeun generator nitrogén bakal lungsur ...

  • Naon widang aplikasi generator oksigén?

    Salaku awal salaku tahap awal ngembangkeun téhnologi generasi oksigén, volume parabot generator oksigén éta kawilang badag, sarta bangbarung aplikasi oksigén éta kacida luhurna.Kalayan ngembangkeun téknologi generasi oksigén PSA, janten gampang sareng gampang pikeun kéngingkeun sareng nganggo oksigén.Seueur industri atanapi sawah parantos ngamimitian gaduh sistem produksi oksigén sorangan, sapertos, 1. Metalurgi Dina beusi sareng ste ...